Nyår

Ja nu är det inte många timmar kvar på 2008!Har sprungit runt på Frölunda torg idag och letat efter tomtebloss som jag lovat att William skulle få. Vad händer...joooo slut överallt!!!Började känna smått panik över en mycket besviken William, men då kom min räddning. Träffade en granne som hörde mitt samtal med hon i kassan.Det visade sig att hon har 3 paket hemma. Jag blev så glad att jag nästan fick tårar i ögonen. Så om en stund ska jag gå ner till henne och förgylla hela williams dag.TACK granne(vet tyvärr inte vad hon heter)du räddade min och williams dag!

Så sammanfattningsvis kan jag nog säga att denna dagen än så länge känns rätt bra.Nu börjar min och Williams sov klocka att ringa.För ni med småbarn vet att bara för att man e ledig får man inte lååååång sovmorgon för det. Vi gick väl upp kl 8 eller nått sånt.

Gott nytt år
Linda

Så trött


Man blir trött av att hjälpa till med efterrätten inför imorgon(nyår)


jag och William


William tog paus vid en gran när vi promenerade längst avenyn


Ledig...

Snart om någon timma går man på ledigt fram till måndag.Ikväll blir det kalas för mamma som fyller år imorgon...ja hon fyller på nyårsafton och pappa på julafton.Så det blir mycket dubbelfirande under en vecka i december.Vid kl 17 får jag träffa mitt hjärta William.Ska möta upp han och farmor inne i stan. Ska försöka mig på att hitta något fint till mamma innan jag träffar dom. Hörde från någon en gång att man jobbar bäst under stress...jaja får se hur detta ska gå. Vill inte att William ska behöva flänga runt med mig in och ut i butikerna, utan att vi bara kan åka hem och sen gå över till mormor och morfar för att sen gå hem och få mystid innan han somnar.

Kram
Linda

Hemma...

Så var man äntligen hemma efter en mycket lugn dag på jobbet...Tänk om alla dagar kunde vara lika lugna, vad skönt det hade varit. Kom på idag att det faktiskt bara är två dagar kvar på detta året...snart dax att summera 2008!!!Vad har man egentligen haft för sig ett helt år?Själv tycker jag att tiden går alldeles för fort.Hinner knappt tänka så e det ny dag,vecka och t.o.m  en ny månad!Känns inte som att det var alls länge sedan man låg och sola å badade  på smithska udden.Eller som när jag och William hade en underbar vecka uppe hos min underbara vän Emma i stockholm. Hon höggravid,men med världens ork och energi.Fast allt har ju dessvärre inte varit en dans på rosor detta år. Varit på 2 begravningar,blivit lämnad av mannen jag trodde jag skulle dela allt med.Fått ta beslut som jag inte varit överens med.Så nu e det bara att blicka framåt och hoppas att 2009 blir ett kanon år...kanske kommer jag att träffa HAN som får mig att tro på kärleken igen.Ja det återstår att se.Än kommer jag inte att ge upp.Imorgon är det tisdag och jag får hem William igen... LÄNGTAR!!!

Kram och godnatt
Linda

God morgon

god morgon...
Idag när jag steg upp ur sängen kl 10:30 blev jag riktigt förvånad. Det jag ser är alldeles vita hustak. WOW var min första tanke tills jag fick se att det bara var frost. Funderar verkligen på om vi kommer få snö i göteborg i år. Snart känns det som att det kan kvitta faktiskt.

Idag står det i kalendern att jag ska jobba...jobbar 13:30-21. Imorgon e det me jobb men jobbar då 7-16 sen  blir det raka vägen till olskroken för att hämta william hos farmor!Då blir det ett stort puss och kram kalas! Nu e han så saknad. Alltid värst dagen innan man får träffas på något konstigt sätt.Man vet att det e så nära och då känns dagen ännu längre.Nä om man skulle ta och hoppa in i duschen så man piggnar till...kaffe verkar inte alls hjälpa.

Massa kramar
Linda

William i skidliften


Varför....

Varför kan man inte sova när man egentligen behöver det???Varför kommer man alltid på en massa måsten när man som minst orkar det???ja ja det e skönt att man jobbar kväll imorgon och då kan ta sig en liten sovmorgon.Sitter nu och smsar med min svåger där vi kollar möjligheterna för att komma iväg till sälen v 7.Jag och William var i åre v7 2008. Försökte mig då på att lära william att åka skidor vilket gick så där iom att han inte har några som helst hämmningar och bara kastar sig ut i backen...där står jag som en nervös hysterisk mamma och ropar"william tänk på glasstruten Du måste bromsa!!!!"Har ju hört att skidskolorna säger att man ska ha skidorna som en glasstrut när man ska bromsa. Ja nog om detta. Ska vi komma iväg nästa år v 7 blir det skidskola.Nä nu vill jag bara att han ska komma hem så jag får pussa på han igen...en dag när jag talade med honom i telefon sa han till mig "mamma...nu saknar jag dig så mycket att jag nästan börjar gråta"vem fällde en tår när vi lagt på???Man bara smälter när man får höra något så underbart av sin älskade son....William mamma älskar dig mest av allt i denna världen!!!

Linda

saknar....

Hej hej...
Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och skapat min blogg.Får se hur detta kommer att gå.Just nu sitter jag mest och bara längtar efter min underbara son William som kommer hem imorgon måndag efter en veckas julfirande i västerås.Han har varit och hälsat på farfar,faster och många fler.Detta var första julen på 4 år som jag inte fick vara med honom på självaste julafton. Kändes fruktansvärt konstigt då jag dessutom valde att vara på jobbet HELA dagen för att inte tänkta så mycket på att det faktiskt var jul.Men nästa år är min jul...och sen kommer jag ju att ha honom nu på nyår då vi ska hem till goda vänner och mysa.Nu ser jag att klockan börjar ticka på.Funderar på om det inte e dax för att krypa ner i goa sängen och börja läsa min bok som väntat på att få öppnas nu ett tag.

Ha det gott
kramar Linda

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0