fredagsmys!


Tror eller ej...men suget efter handskalade räkor tog över!Det fick bli två goda räksmörgåsar med romsås i botten och lite gurka.  Var nog rätt trött när jag var i affären...ingen citron eller dill. Men det gjorde inget. Det smakade gott ändå.

hmm...vaken?

Jag säger då detta...lång och seg dag! Har iof inte varit vaken jätte länge än,men med ett 18 timmars arbetspass i bagaget börjar jag känna mig lite trött igen.

ikväll hade jag tänkt att jag och William skulle ha mysfredag,men vad händer..han kastar in handduken mycket tidigare än väntat. Så ikväll blir det bara jag, jag och jag. Har köpt lite räkor som jag tänkte njuta av ikväll...OM jag orkar skala dom. Just nu känns det som att påsen åker raka vägen in i frysen. Kl är inte mer än 19 och känner jag mig rätt bör jag inte lägga mig ner. Då kommer jag inte ens att få se lets dance ikväll.

Lördag imorgon...då e det korvgrillning på schemat. Men fick även höra av Willes pappa att acne har en stor utförsäljning. Kanske skulle man ta sig dit och se om man hittar något kul. Kläder kan man ju aldrig få för mycket av...eller???

Nu blir det tv och mys i soffan.Verkar itne ha mer ork än så idag.
Puss & kram
En jätte trött Linda

Efter 18 timmar!

Ibland skulle jag verkligen vilja veta hur jag själv tänker. Igår torsdag var jag ju lite trött innan jag kom till jobbet. Jag hade ju varit ute och slirat på onsdagen. Dagen i stora hela gick bra...tröttheten gick upp och ner som värsta berg och dalbanan,men kände att den var under kontroll. Klockan blev nu 21 och nattpersonalen kom. Då visar det sig att dom e en man kort då det blivit miss i inrigning av vikarie. För att underlätta situationen erbjöd jag mig att stanna då jag kände att jag piggnat till på ett knasigt sätt. Sagt och gjort...jag gick på nattpasset med.

Jag börjar nu förstå varför jag får höra att jag är en duracellkanin. Natten gick överförväntan fort,men vid 5 tiden i morse då kom den jobbigaste tröttheten. Så det blev att snabbt aktivera sig. Jag gick en runda för att kolla läget...detta var nog min femtielfte runda. Alla sov och det var dax att hitta nytt projekt. Jag började duka och fixa iordning för dom som skulle jobba dagen. Alltid lika kul att få överraska.

klockan blev 6:45 och dagpersonalen började komma. Dom såg lite förvånade ut över att se mig där kl 6:45 fast jag egentligen skulle börjat kl 7. Men när jag svarade med att jag inte gått hem såg dom mer ut som frågetäcken. Fick faktiskt höra att jag såg oförskämd pigg ut. Ja jag säger då det...skenet bedrog. Nu vid denna tidpunkt ville jag bara hem och sova.

Trodde jag skulle ha större problem att somna...gick lite segt till en början då jag låg och lyssnade på kvittrande fåglar. Tillslut fick jag gå upp och stänga fönstret. Brukar inte ha svårt för ljud när jag ska sova,men i morse hade jag det. Nu var det bara att trycka ansiktet så långt ner i kudden och dra täcket över huvudet!Nu sov jag gott. 

Vaknade kl 14. Usch vilken konstig känsla jag hade i min kropp. Kände mig utvilad,men samtidigt jätte trött...Ja ja det kommer bli en lugn fredag så det kan man ju ta.

Nu ska jag dricka kaffe,äta frukost (fast kl är 14:37). Sen in i duschen för att till slut dra mig bort till dagis och hämta mitt underbara allt!

Ha en skön fredag
Kramar
Linda

Cosmopolitan=)

Idag är den stora frågan mellan mig och Heidi...VAD HÄNDE???Vi hade en liten sms duell igår när jag var på jobbet. Mest handladen om hur jag mådde osv. Sen får jag ett mycket oväntat sms av henne om vi inte skulle ta och gå ut en sväng?Det var ju löning trots allt. Kände mig faktiskt lite trött,men vad sjutton...Vi hade ju inte setts på ett tag . Så nu var det till att jobba effektivt! Heidi skulle vara hos mig vid 20:10.

jag kom hem strax efter att Heidi anlänt. hon fick kanske vänta på mig i 2 min eller nått. Nu skulle vi göras iordning. På med musik, korka upp vinet och nu var vi igång!Nu återstodd bara ett problem. Jag kollade in i min garderob och såg mest ut som ett frågetäcken. första spontana tanken var att jag har ju inga kläder att ta på mig, men det löste sig till slut efter ca sådär 3-4 klädbyten. klockan gick och vi blev mer och mer fnittriga. Nu skulle vi planera resvägen. Kollade upp västtrafik,men efter många om och men satt vi i en taxi. Vi anlände stan vid 00:10 och ansåg att det var för tidigt att gå till nivå,deep eller vad vi nu bestämde oss för att gå. Så vi gick och satte oss på Babar...ja kanske något fel ställe att gå till igår då medelåldern låg på runt 20.

Vi skulle nu beställa något gott att dricka då jag kom på att MINTU skulle vara bra för att både komma igång och sen att det nog skulle vara bra för min hals som jag näst in till hostat sönder. Sen blev det cosmopolitan, en cosmopolitan till och ännu en till....hur tanke gången nu var kan jag inte riktigt beskriva. Nästa gång jag beställer denna goda drink ska jag be om att få den i ett dricksglas...så svårdrucket glas dom där coctailglasen=)

Kvällen blev lyckad...något runda under fötterna. Så idag har jag haft en uppförsbacke av dess like! Heidis lika så.

Imorgon skulle vi egentligen gå på fest,men förståndiga som vi är har vi gjort ett gemensamt beslut om att det blir en lugn fredag med god mat och fredagsmys. Skönt att vakna utvilad på lördag då jag och William ev ska följa med williams faster,farfar och pappa till skatås för skogsaktivitet...skönt med naturen.

Nä nu får jag återgå till mitt jobb. Kan ju inte sitta här hela dan.

Kram
Linda
Cosmopolitan #1

Ingen skönhetssömn inatt heller!

GAHHHH!!!Inatt har jag inte sovit många timmar! Har besvärats av en förbannad hosta. Slutade med att jag återigen fick gå upp och fixa isvatten. Så gott och kallt när man hostat så att lungerna bara bränner!. jobb ikväll...ja hur detta ska gå ska bli intressant. Men samtidigt skönt att komma in i vardagen igen. Livet måste ju gå vidare och jag ska göra så gott jag kan. Nä nu får jag lägga på ett kol...ska ju försöka fixa lite saker innan jobbet. Ska ju också lämna William på dagis till kl 11...Nu gäller det att vara effektiv.
Puss
Linda

När man inte kan sova...

Fast vill och vet att man behöver...Tankarna tar över...alla måsten som måste göras. Vad är då godare än att faktiskt gå upp igen, dricka en kopp te och äta något???

Började känna hunger...sagt och gjort. Jag gick upp igen.Ikväll/natt fick det bli två knäckisar av märket havre med ost sallad och tomat. Sen en kopp god te. Kunde inte alls komma till ro och känna att snart skulle jag somna....  Jag e så trött på att inte få sova riktigt gott...behöver få sova sked...någon som håller om mig då jag dessutom får känna mig trygg. Var finns denna famn?Jag kommer nog aldrig få svar på det heller...men nu känner jag att magen är mätt och ska försöka mig på ett nytt försök att somna.
Natti på er alla
Linda


Dagen i stora hela...

Ja vad ska jag säga om denna tisdag? Vaknade och kände mig inte det minsta utvilad...tunga steg mot kaffebryggaren och satte på lite kaffe...eller lite och lite=) 6 koppar e standard att jag sätter på när jag e hemma och ledig. Gjorde lite smörgåsar till mig och William. Blev frukost framför barnprogrammen. En fruktansvärd segstartad dag idag, men har ändå fått uträttat det jag skulle idag...förutom dammsugningen. Som tidigare inlägg har vi även ätit en semla idag. Det var gott tills att den landade i magen och jag började må jätte illa:( Kan ju vara så att min mage fick en fettchock. Har ju inte ätit så där jätte bra de senaste dagarna. Fick bli att lägga sig på soffan och försöka blunda en stund. Skönt med William som då ville kolla på Wild kids på datorn. Han var lugn och sansad och jag var precis påväg att slumra till då jag vaknar upp med panik! Har nyinflyttade grannar som jag misstänker renoverar sig lägenhet. klart att man då vill ha på musik. Men nu var det bara det att dom spelade värsta super duper trans techno! Försök att sova till den typ av musik...jag lyckades inte iaf:(Fast efter en stund lättade illamåendet och jag var på benen igen... Nu var det dax att ta igen det som jag skulle ha gjort under dagen. jag gick lös på att vika tvätt samtidigt som jag slängde in ny tvätt och lagade mat! Snacka om att vara effektiv!

Ikväll när William somnat funderar jag på att lägga mig i ett bad...läsa en bok och bara ha det skönt! Ska ju börja jobba imorgon igen. Har faktiskt känt att det varit gott att vara hemma dessa dagarna. Tänkte faktiskt sola på jobbet imorgon med. Nu tycker jag själv att jag ser riktigt vinterblek ut. Ingen kul känsla alls. Det är ju dessutom lite fest på fredag. Hur jag nu ska orka detta. Ja ja det gäller väl bara att bita ihop!Ska besöka köpcentret imorgon innan jobbet och kolla på en sak=) Nä vad det är jag ska kika på är fortfarande en liten hemlighet!Kanske kan jag berätta i slutet av veckan. Jag har kommit på att det är lite kul att få ha hemlisar ibland. Sen vet jag själv hur jobbigt det är att inte få veta då jag är fruktansvärt nyfiken! Nu ska jag ta hand om middags disken. Ha en fortsatt skön kväll.
Kramar om er alla
Linda



Fettisdagen!


Pratade med min vän Emma tidigare idag. Vilken tur att jag gjorde det då hon faktiskt påminde mig om att idag får jag inte glömma att äta en semla. Hade faktiskt glömt av det,men sen har jag ju ett teflon minne me=)Eller så kanske det handlar om att jag bara lägger det av värde på minnet...ja hur som helst. Nu känner jag att det börjar dofta nybryggt kaffe, viket betyder FIKADAX!
Kram
Linda

Seg som kola!

Idag är jag jätte trött! eller näst intill medvetslös. Kom i säng alldeles för sent inatt. Först var Andreas här och hjälpte mig att fixa till min blogg...(Hoppas ni gillar det nya utseendet)Fattar inte alls vad han höll på med. Bara en massa koder. Tur att han visste hur man skulle göra. Jag kan lova att jag hade aldrig fixat det själv. Så tusen tack för hjälpen Andreas!Sen var jag lite av en stöttepelare för min vän som ringde och var lite ledsen.Gumman...du ska veta att jag finns för dig alla dar i veckan, vilken tid på dygnet. Skönt att man kan hjälpa till nu efter att jag fått så mycket stöttning. klockan gick och jag såg att nu var det nog dax att hoppa i säng. Tror då klockan hade hunnit bli 02:30! Låg och vred mig då jag inte alls kunde somna...Men tillslut så kom john blund och hälsade på även hos mig.

Idag är det lite fix och trix...har lite projekt jag måste ta tag i. Väntar ett telefonsamtal, så det blir att sitta televakt idag. Sen har jag lite annat som ska göras. Bla dra runt dammsugaren en sväng. Avskyr nu allt grus som man drar in. Det jobbiga är det att nu har man det överallt. Vika massa tvätt som nu har hängt på tork i flera dar ska jag oxå ta tag i. Så denna dagen kommer jag inte att vara speciellt syssellös. Underbart härligt att veta att man alltid har saker och ting för sig. Ha det gott alla
Kramar
Linda

En mycket god parfym!

Calvin klein euphoria!

En god parfym jag fått mycket bra respons på;)
Killarna faller som käglor...men tyvärr inte någon som jag
just nu faller tillbaka på...kanske inte rätt person har luktat på mig?

Drömmar...

Jag har nu under några nätter haft knasiga drömmar. Jag har varit utomlands...har nog besökt dom flesta länderna nu. Men den jag kommer ihåg som bäst är den jag hade inatt...jag har varit i Thailand!!!WOW borde jag känna,men den jag reste med var bara dum och elak! Han skrattade bara åt mig på ett hånfullt sätt! Vad detta kan betyda skulle jag så gärna vilja veta. Skulle så gärna vilja kunna tyda drömmar då jag tycker det är lite intressant. Jag vet ju att denna personen aldrig skulle göra något sånt då jag vet att han e en jätte fin kille. Att det nu var han jag drömde om är egentligen inte konstigt då jag tänker på han 24/7. Men att han skulle vara så där elak och dum undrar jag var jag fått det ifrån...Ja ja det är nog något jag aldrig kommer få svar på. Hoppas bara att drömmarna snart blir lite mer snälla.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen åka och fixa lite saker innan jag ska hämta William på dagis. Ha nu en skön måndag alla underbara
Kram
Linda


Mera klädinköp!

Jag kom ju på att jag köpte ju kläder i fredags oxå. Jo jag vet...jag shoppar när jag inte mår jätte bra. Sen ser jag att svarta byxor e något jag fastnar för nu.Ja ja snart kommer våren. Då kanske det kommer lite färg på byxorna med.

Mitt klädköp...underkläderna kommer ni inte få en bild på;)!


Mina nya skor!


Idag känns det lite bättre...

Inatt har jag faktiskt sovit riktigt gott. Kanske gjorde jag det för att jag var helt utmattad. gick inte upp förens kl 11 idag. Sen var det bara att slänga på sig kläder och lite smink så att man såg ut som människa igen. Därefter åkte jag och mamma in till stan för hon tyckte att jag både behövde komma ut och köpa lite som jag behövde. Det blev ett par svarta byxor, en skön tröja, underkläder, strumpor och det bästa av allt...VITA SNEAKERS!Så super snygga. Jag hade ju sett ett par nike jag så gärna ville ha,men vi hittade inte dom i min storlek. Man kan tro att strl 36 borde finnas överallt,men ack så fel jag hade. Blev istället ett par vita av märket puma.Så super nöjd med mitt inköp iaf. Det är så roligt att gå i stan med mamma då hon blir helt slut av att shoppa med mig. Jag e den som gärna går in i samma affär flera ggr. Man kan ju ha missat något under första rundan. Till slut sa mamma att dom skorna jag vill ha inte e designade än...haha. Förstår inte alls vad hon menade med detta=) 

Så Ikväll blir det mest att bara ta det lugnt och titta på beck. Ja jag gillar dom filmerna på något sätt. Kanske e det för att Persbrandt är med;) Gillar verkligen hans karaktär i beck filmerna.

Jag känner verkligen av i min kropp att man inte gjort så mycket under denna helgen. Är nu helt slut och funderar på att vila en liten stund. Underbart att dra filten över huvudet och bara få sova en liten stund på soffan. Ibland förstår jag inte varför jag har en dubbelsäng när jag föredrar att sova på soffan.

Vill också tacka er alla som stöttat mig efter att min mormor gått bort. Då menar jag både med telefonsamtal, kommentarerna här på bloggen och sist men inte minst....ALLA SÖTA SMS JAG FÅTT!Blir varm i hela kroppen. Underbart att veta att man har så många fina vänner. Stor kram till er alla.

Puss & kram
/Linda

När livet står still...

Hur ska man kunna gå vidare när det känns som att man står och stampar framför en vägg. Man går och går, men kommer ingen vart. Där känns det som att jag står nu. Finner ingen ork till något. Varför kan man inte bara förstå och vara glad att hon nu mår bättre än hon gjort på mycket länge? Kanske e det egoismen som tar över. Människan är ju det. Och det vet vi alla. Skulle så gärna vilja hitta på något kul...men orken finns ej. Allt känns grått, trist och oerhört tungt. Alla vill så väl hela tiden,men det ända jag orkar säga är just det"orkar inte"!Tiden läker alla sår,men just nu är mina så djupa att det kommer ta ett tag. Den senaste tiden har ju heller inte varit en dans på rosor. Men lovar er alla att snart e glada positiva Linda tillbaka. Ge mig bara lite tid.
Kramar
Linda



Ett dygn har snart gått...

Du såg så lugn och fridfull ut när jag var och besökte dig. Såg att all smärta och ångest var som bortblåst. Jag vet att du nu mår bra. Förstår att du inte längre orkade kämpa. Jag saknar dig. Försöker förstå hur sjuk du egentligen var,men vill fortfarande ha dig kvar, men nu finns du inte längre kvar mer än i mitt hjärta. Dagen har pendlat mellan gråt och skratt. Jag gråter för att saknaden är så stor. Skrattet kommer då jag vet att NU mår du bra. Du är en ängel som jag nu vet vakar över oss alla.

Sov nu gott älskade ängel...


Nu är ditt lidande över...

Du har under en tid lidit av din sjukdom. Nu är du äntligen fri från smärtan. Du är och kommer alltid finnas i mitt hjärta. Saknar dig till 1000...

Kramar
/Linda

En sådan där dag!

Ja ni vet en dag när man har svårt att komma igång. Det har jag verkligen haft idag. visserligen ledig,men att komma ur mjukisen borde man väl ändå ha ork till? Nä nu efter att jag och william ätit middag så ska jag ta mig i kragen och hoppa in i duschen. Sen ska jag nog ändå fortsätta min slappdag i soffan. kanske bjuder televisions apparaten på något kul ikväll? Någon som vet nått bra som ska visas ikväll? Tipsa mig isf gärna.

Snart nalkas det helg vilket innebär JOBB! Så här behöver jag inte planera för vad som ska hittas på ...ghaaaa!det kan iof vara skönt att jobba helgen. Oftast lite lugnare då. Sen jobbar jag ju med mina favvosar i helgen. Så det kommer nog bli en helg med mycket tokigheter och alldeles för många skratt. Jag har ju ganska lätt för att skratta vilket jag tycker är skönt. Idag har jag inte fått mitt skratt än...det där som gör att man blir helt slut. Så bjud gärna på en kul historia eller berätta gärna något kul när du ändå är inne och läser. Måste ha mitt dagliga skratt. vore ju knäppt om jag satt och skratta åt ingenting.Skulle nog grannarna börja undra.

Nu börjar det dofta god mat...tror närmare bestämt att middan är klar. Ha en skön torsdags kväll

Pussar i mängder
/Linda

Så kan det verkligen gå=)

Detta måste bara bloggas om...idag på jobbet satt jag lite trångt till. Behövde kaffe men kunde ej lämna det jag gjorde. Blev panik kaffe sugen och skickar ett sms till Nina min arb kollega där jag skrev"världens sötaste:)har du lust att komma in med lite kaffe med mjälk i?!"Jag får efter det leverans rapport,men tycker samtidigt att det är mycket konstigt att jag varken får svar eller något kaffe. Ikväll när nina kom hem efter att hon varit iväg på olika projekt skriver hon på msn att NU fick hon mitt sms...Trot eller ej. Jag hade skickat till hennes hem telefon! Hon får ett uppläst sms av en dator styrd röst. När jag nu fick höra detta brast jag i ett skratt som heter duga...Ja jag vet!!!Jag e världens klant! men detta förgyllde min kväll. Älskar att få ett jätte skratt. Dom säger ju att ett gott skratt förlänger livet. Mig blir ni inte av med i första taget=)

puss och kram från en Linda med kramp i magen;)

Varför lyckas jag med allt?

Dagen igår började helt klart jätte bra. Sov till 9.30. Jag och Mia hade bestämt frukost dejt kl 11. Tidsoptimister som vi båda är ändrades tiden 3-4 ggr! Slutade med att vi sågs 12:45. In på ett mysigt fik och drack en god latte och åt en lika god panini. Satt och skvallrade om det mesta. Tiden gick och vi skiljdes åt...jag som jag skrev i förra inlägget tog mig en egen sväng in i  ett köpcentrum innan jag begav mig hemåt för att verkligen gå lös på städ här hemma! Fick någon långt bakom gömd kraft som heter duga!. Jag tvättade fönster, och stor städade hela lägenheten. Tvättade 3 maskiner med tvätt...Ja det kanske inte låter så blodigt,MEN när man då dessutom drar runt på dammsugaren och först drar ner en vas i golvet! PANK OCH KRASCH!!! Tusen bitar och splitter. Tur att jag redan hade dammsugaren i högsta hugg. Lite tråkigt  då jag tyckte om den vasen. Sen då till nästa missöde!CA 6 LITER VATTEN ÖVER HELA PARKETTEN!Hur många ggr har jag inte tänkt tanken vad som skulle hända om man lyckades vara så klantig? Nu har jag fått svar på det. Det bästa med sådana här missöden är när man på ett konstigt sätt kan skylla på andra=) Skickade iväg ett sms till mr hemlig och skrev..."Ditt fel alltihopa=)Tänker på dig och välter skurhinken full med vatten över hela parketten i vardags rummet.Har ju haft en sådan bra dag. Och avslutar med en katastrof:(" Så mitt råd till er alla som står och dagdrömmer under ett sådant prestations krävande uppgift!KONCENTRATION FÖR ALLT I VÄRLDEN...ÄVEN DEN BÄSTA LYCKAS UPPENBARLIGEN!

Kramar
/Linda

Sko fetisch???

Har börjat fundera på om jag har en sjuk läggning till skor??? Vart inne i stan och fika med Mia idag och självklart tog vi en snabb vända inne i nordstaden oxå. Hon ska för övrigt på dejt ikväll och behövde nya örhängen...LYCKA TILL IKVÄLL MIA!!!Vi började med att avverka det som var ett måste...sen började min sjuka dragning in till ALLA skoaffärer!Det var allt mellan höga, låga, fina och gympa skor som jag drogs till. Jag vet nu iaf vad vårens skor kommer att bli!Ska dumpa klackarna och mysa runt i snygga vita skor i vår! Efter att vi varit i alla affären var jag fortfarande inte mättad på att kolla och känna...(nästan att jag luktar oxå!HAHA)Men klockan blev mycket och vi  begav  oss hem åt. Mia hade mycket att stå i inför dejten ikväll. Så hon hem och fixa och sola och jag raka vägen in i nästa köpcenter! Samma visa där...skor, skor, skor överallt! men jag har även sett massa nya fina kläder oxå idag. Nu längtar jag tills att jag får lön!Kan det vara solen som gjort att man nästan får vårkänslor nu??? Känner mig faktiskt mycket gladare nu än vad jag gjort dom senaste dagarna=)Hoppas det håller i sig nu bara...

Nu har jag tänkt när orken fortfarande finns att tvätta mina vardagsrums fönster. Jätte tråkigt,men tyvärr ett måste då man kappt ser in eller ut snart!Sen blir det mer att plocka iordning, vika ihop kläder som ligger överallt( ja jag är en sån som kan ta av mig där jag står).Så idag bjuder dagen mest på att plocka och dona. Skönt det med. På med bra musik...sen e det bara att köra.

Puss & kram
/Linda

Så var man inne i vardagen igen

Nu vecka, nya tag....Eller vad säger man. Hoppas dennna veckan bjuder på något positivt. Något som hittils har varit bra är att jag fick en skön sovmorgon. Behövde inte gå upp förens kl 9 imorse. William gick så snällt upp vid 8 och satte sig framför tv:n och kollade barnprogram. sen kom han in till mig när han började bli hungrig och sa så sött som bara han kan"god morgon mamma"=) Man bara smälter. sen fick jag en behövlig massage utav honom. Ja han e faktiskt jätte duktig på att massera. Efter det var det bara att hoppa upp med ett leende på läpparna. fixa frukost och sätta på morgon kaffet. Kan morgonen börja bättre?

Igår kväll hade jag ett jätte bra och ärligt samtal. visst var det lite jobbigt att höra vissa saker,men kanske lika bra det. Men DU...jag tycker fortfarande lika mycket om dig...känslorna förändras inte bara för att vi känner lite olika för varandra. Vill fortfarande att vi är vänner;). Skulle ju kännas tomt att inte ha dig i min bekantskapskrets. Du sa ju faktiskt något som var kul att höra iaf...Sen att tårarna tog över och jag inte riktigt fixade att prata klart e  en annan 5a. Kanske e det jag som har för lätt för att gråta?Men jag e väl den som tycker att det är lite skönt att få gråta ibland,man frigör ju en hel del i kroppen då. Känns som att man får någon slags rensning. Så där kan Anna Skipper slänga sig i väggen med sina kropps rensar drycker. För mig räcker det att gråta en skvätt=)

Nu börjar klockan ticka för att bege sig till jobbet. Känns så oerhört konstigt att gå till jobbet idag då jag inte varit där på 9 dar. Kom dessutom på att jag har ju min cykel på jobbet. Så det är bara att börja traska strax. Skönt det me då man får lite tid att tänka. Jag älskar ju att tänka och analysera saker och ting....

Ha en skön måndag...

Kramar er alla
/Linda

Berg och dalbana

ja så kan man säga att livet är...Idag söndag har gått i slappens täcken. skulle städat av inför kommande vecka som nu innebär jobb igen.Men fick bara bytt vatten hos fiskarna. Sen undrade syster om jag inte kunde ha hennes lilla flicka en liten stund. Bästa moster som jag är sa jag självklart. Har ju inte träffat henne på ett tag då dom varit i sälen och åkt skidor. Så istället för städ blev det pannkaks stekning:)Vilket iof var bättre och roligare. När dom sen skulle hämta hem henne tog dom med sig William också och åkte till sisjön och promenerade...då hade jag tänkt att ta tag i min lägenhet,men ack så fel jag hade. Frös lite och la mig ner i soffan och såklart somnade jag. Vaknade när syster ringde och sa att nu skulle dom vara hemma om 5 min. Bara att hoppa i skor och jacka å gå ner och möta upp lilleman. passade då även på att handla inför min och Williams söndags midda. Idag bjöds det på kött med potatis gratäng och en god sallad...MUMS. till efterrätt hade William beställt äpplepaj med vaniljvisp..självklart fixar man det=)

 Har ju nu varit ledig i 9 dar. känns konstigt att gå tillbaka till jobbet efter att ha haft det fantastiskt underbart under min lediga tid. Men vardagen kommer ju alltid ikapp än vare sig man vill eller ej.
Tiden har gått så fort. Kanske för att känslorna har gått upp och ner som värsta berg och dalbanan...men livet vore väl för tråkigt om allt var en dans på rosor. Jag har alltid sagt att av varje motgång blir man starkare som person. Jag måste vara starkare än hulken!men förr eller senare undrar jag ändå om man inte faller ihop som en blöt pöl. Kan man ha för många motgångar utan att brista???Ja det återstår att se...

Nu efter att William kollat klart på barnprogrammen blir det tandborstning och nattning. Han ska ju tillbaka till dagis imorgon igen efter att också varit ledig.

Puss & kram
/Linda

Alla hjärtans dag...


Ja vad säger man...Är denna dagen till för att ännu en gång sparka på en som redan ligger? Alla har verklighen gått runt på stan idag och antingen hållt varandra i handen eller så där överdrivet massa pussar! Är detta dagen man tar igen saker som man annars inte gör. Kan man inte varje dag visa att man uppskattar varandra?. Kanske e man en sån här bitter F***A bara för att man är singel...Fast jag har haft en mysig dag iaf. Har varit på bio med William...Ja jag vet...JAG är talanglös på att hålla mig vaken när jag kollar på film=) fick en liten puff i sidan och sen hör  jag"mamma vakna"!!!haha. Jag lyckades verkligen slumra till.Vi var och såg den nya filmen Bolt...jätte söt och bra gjord. Ja av det jag såg såklart=)

Ikväll blir det melodifestivalen med William. Så underbart härligt att få ha sin son hemma och bara slappa och ta det lugnt. Och det bästa är ju oxå när båda är nöjda med det. Just nu sitter han med sitt lego i soffan och håller på att bygga ihop något fint. Han är såååå duktig!

Jag vill ändå önska alla en riktigt härlig Alla hjärtans dag...Och visst e det okej att bara pussas på,men glöm för allt i världen inte att man ALLA dagar ska visa kärlek och respekt för den man håller kär och alla andra också för den delen

Kramar om er alla
/Linda

Hemma...och vill inte

Nu var man då hemma igen...kände under hela hemresan att jag var påväg åt helt fel håll. Har varit för mycket jobbigt i gbg den /det senaste året/tiden. Trodde för en sekund att nu så vänder allt och blir till det bästa, men lika snabbt skulle man få slaget i magen igen. Nä jag vill ha en nystart på allt. Varför kunde inte 2009 fortsätta lika bra som det började?? ? Varför måste allt vara så komplicerat? finns lycka verkligen...ja jag har ju världens lycka och det är min älskade son William. Han ger så mycket, han är mitt liv,mitt syre mitt allt! Mamma älskar dig över allt annat!Men varför ska då saknad efter annat finnas...så mycket tankar och frågor man aldrig verkar få svar på. Jag vet att jag avskyr ensamheten. En mycket god vän sa till mig en gång"Linda...du måste börja älska och tycka om dig själv innan du hittar någon som älskar dig lika mycket" ja kanske finns det många sanna ord i det?

Usch vad jag känner mig trist och tråkig nu för tiden,men jag lovar er alla som läser (kul att se så många som besöker min blogg)att snart ska jag börja skriva positivt igen,men en blogg är ju till för att skriva av sig. Jag brukar säga att min blogg är min bästa kurator! Den har inga åsikter om min tycke och tänkande. Här får jag skriva precis vad jag vill(ja nästan iaf)Fast namnet på "han" som jag skrivit om ett tag nu kommer jag hålla för mig själv. Så där får ni fortsätta vara nyfikna...

Nä om man skulle hitta på något kul och spontant ikväll för att lätta upp humöret lite. Någon som kanske har något bra förslag på vad??? Skicka gärna en kommentar isf

Love
/Linda

OMG...hur tänkte jag där!

Nu är det snart dax att bege sig till centralen. Tåget går 12:25 och är hemma kl 18:53...har nu lärt mig att man ska kolla restiden innan man bokar. Vet inte alls vad jag tänkte på när jag bokade. Såg ju bara ett tåg som passade när vi skulle åka hem. Bokade det och sen när jag fick min bokningsbekräftelse såg jag till min förvåning att restiden är närmare 6.5 timmar!!!OMG !!!vad tänkte jag där!Ja ja så kan det gå.

Jag har haft en underbar vecka i stockholm.Sitter nästan redan och planerar för nästa resa hit. Finns inget så underbart att få komma huvudstaden. Det har varit fullt med mycket stoj och bus,men det finns mycket charm i det  med. Idag fredag var det första morgonen jag var först uppe. Emma fick sig för en gångskull denna veckan lite sovmorgon. Barnen har denna morgonen lekt som det vore deras sista dag. Har lagt alla täcken,kuddar och filtar i en stor hög.Springer och bara tjuter av glädje när dom sen ligger och kiknar av skratt i den mjuka högen. Kommer lägga upp en bild på denna kreaktion av hög mysfaktor.

Imorgon är det Alla hjärtans dag...det betyder att det är en dag som ska innehålla mycket kärlek. Tur att jag har min underbara son denna veckan, men han ska iof till sin pappa idag när vi kommit hem från Stockholm. Behöver komma hem och få ordning på saker och ting. Fast jag får ju tillbaka han imorgon igen. Så då blir det lördagsmys för hela slanten.

Nu ska jag duscha och sen ska vi äta lite innan vi påbörjar vår heldags resa hem till Göteborg!

Puss


Snart hem och vill inte...

Nu börjar våran stockholms vistelse lida mot sitt slut...Känns alltid så jobbigt dagen innan hemfärd. Så idag har jag verkligen haft känslorna på svaj. Vill verkligen inte åka hem. Vad har jag egentligen att komma hem till?Har ju den jag älskar mest av allt i hela världen här hos mig. Visst familj och vänner finns ju i gbg,men saknaden efter HAN finns fortfarande. Finns viss ånger till ett speciellt samtal jag hade innan jag åkte. Som jag då skrev att risken till att förlora allt fanns. Kanske en dag inser man att det inte var mr right,men nu känns allt bara meningslöst. Lika bra att bara glömma och gå vidare. Radera allt som varit och är jobbigt. Kanske träffar jag rätt kille någon gång...Som verkligen vill dela sitt liv med mig.  

Har  nog insett att ALLA killar e lite av en player.Dom får en att bli kär och sen vill dom inget mer. Då kryper dom in i sitt skal igen. Förstå att man blir lite av förvirrad...söta ord och trevliga sms till ingen nytta!kanske att jag känner så här nu i.o.m att det är handlarnas dag nu på lördag...ja vad vet jag.,,

Emma tycker att jag borde flytta til Stockholm. Jag känner mig ju så hemma här. Allt känns så fantastiskt underbart att få vara här med Emma och hennes underbara vänner. Man blir verkligen uppskattad. Nä slut på depp och tråk. ikväll ska jag verkligen ta vara  på de få timmarna som är kvar innan vi sätter oss på tåget och åker "hem"!!!
 

Man ska aldrig säga aldrig...vem vet om jag springer på HAN när jag kliver av tåget imorgon kl 18:53.Då kanske GBG känns roligare igen

Puss & kram
/Linda

Tigerkaka och mycket annat=)

Hej hej alla!
Idag är det onsdag och halva vår tid i stockholms visit har gått. Igår tisdag var vi och tränade något som kallas SATS dans. 11 låtar med olika dansstilar! Jag såg nog mer ut som en flaxande fågel som precis lärt sig flyga...men kul var det iaf. Efter det så skulle Emma göra ett besök hos frisören och återställa sitt hår som just då såg ut som en tigerkaka. Hon ville här om kvällen ha hjälp med tråkig utväxt. Hon frågade om jag kunde hjälpa henne att få i medlet i håret. Sagt och gjort. resultatet blev att vi satt hela kvällen och vek oss av skratt. Fanns lixom inget stopp på våra skratt. Hur som helst...Emma gick till frisören och jag och William tog med oss hennes lilla kille på 7 månader för att äta lite lunch...gladare kille än Emmas son får man leta efter. Han låg mest och tittade på mig och william...Sen sov han. Då passade jag och william på att ta en promenad längs Hornsgatan ner till Mariatorget där wille sprang och lekte av sig i en park. Sen gick vi alla och hämtade Emmas andra  son som  var på dagis för att sen snabbt hem och börja med middagen. Blev en jätte god lasagne. klockan tickade på, och barnen gick och la sig...Nu skulle det bli en trevlig tjejkväll med goda ostar och en liten vinprovning...Så himla mysiga tjejer som var här!Klockan blev 23 och de sista gick hem, då var det snabbröj på lite disk...sen ringde iaf min sov klocka.

Idag ska vi ut till något som heter Nacka forum...Ett köpcentrum som skulle kunna jämföras med Allum. Vem vet kanske hittar man något kul att köpa. Emma ska iaf kolla på någon trevlig "Alla hjärtansdag present" till sin man...tänk om jag också kunde få göra det...alltså inte köpa till Emmas man utan min egna!

Nu blir det god fruk

God morgon

God morgon alla piga och glada. Idag bär det av till sats här i stockholm för att träna lite. Vi ska köra någon sats dans. Låter spännande och intressant. Efter det blir det lunch på stan. Vem vet..kanske kan man hitta sig ett par skor me;)

Finns det något bättre ljud att vakna till än barn som har sååå roligt?Eller en liten bebis på 7 månader som jollrar?Är ju fel att säga att man inte är sugen på en liten till=)men men en dag kanske det kommer. Nä nu ska jag äta lite frukost och sen hoppa kläderna för att sen bege oss till  söder!

Ska se om jag hinner skriva lite senare,men så länge får ni ha det helt fantastiskt bra. Det har jag och kommer fortsätta ha det så.

puss & kram
Linda

Framme

Nu har vi kommit på plats och installerat oss. Så underbart härligt att få komma på besök hos Emma då det känns som att komma och bo på hotell. Allt e så fint och mysigt fixat och iordning gjort. resan gick bra...åkte genom ett riktigt vinterlandskap. Jätte mycket snö mellan falköping och örebro, sen ju närmre stockholm vi kom försvann snön. Solen sken genom hela vår tågresa. Vi blev upphämtade på centralen av Emma och hennes goa lilla bebis. Sen blev det hem och dricka kaffe och bara umgås och prata som bara tjejer gör som inte setts på ett tag.

Nu har vi ätit middag och barnen ska göras iordning inför natten. Sen blir det bara slappa och ta det riktigt lugnt. Skönt att få sova ut något sådär imorgon.

vad som händer och fötter imorgon har vi inte planerat än,men på kvällen blir det tjejträff=)

Nu ska jag natta William strax

puss och kram
/Linda

Snart bär det av....

Nu börjar dagen lida mot sitt slut. William är så förväntansfull att få komma iväg. Han var jätte ivrig när han kom hem till mig förut. Ville åka nu och med en gång!!!Nu har jag nästan packat färdigt. Bara de tråkiga regnkläder och stövlar som ska packas ner. Jag är faktiskt ganska nöjd med min packning denna gången. vissa kommer jag upptäcka att jag har för mycket kläder med mig. Men så är det ju alltid.

Jag fick låna med mig andreas camera, så nu kommer jag kunna dokumentera hela stockholms visiten!Ska försöka skriva något varje dag om vad som hänt under dagen. Vi har lite planer redan nu innan. En dag ska vi gå på något spårvagns museum, kommer nog william uppskatta då han vill bli spårvagns chafför.Någon dag ska vi till något vatten land. Och sen ska vi även få till en tjejkväll med Emmas goda vänner. Så det verkar bli en vecka av många händelser.

Dagen i hela har  mest bestått av att komma iordning med allt. Grejat lite hemma då det känns bäst att lämna lägenheten något iordning iaf. Inte kul att komma hem och mötas av ett totalt kaos. Kom ju också på att jag behöver ju fiskvakt...williams fiskar måste ju få mat under den tiden vi är borta. Så jag får be mamma och pappa gå över och slänga i lite mat. Det ska nog gå bra. Ett mycket speciellt samtal har jag också avklarat. Något som jag velat säga så länge,men inte vågat. Nu e det sagt iaf...Sorry om jag chockade dig, men som sagt jag var tvungen att bara få det ur mig.Nu har en stor sten lättat från mitt hjärta.

Ja det är ju så med vissa samtal...man kan ju förlora allt! Men ibland måste man följa sitt hjärta och göra det som känns rätt. Den dagen kom för mig idag....


Nu blir det lite mys i soffan med söndagsfilm. Må så gott alla som läser

Puss och kram
/LInda

Stockholm!

Äntligen e det snart dax att sätta sig på tåget och åka upp till huvudstaden!Längtar så jag håller på att dö. Ska bli så skönt att komma bort och få lite miljöombyte. Kan behövas nu känner jag. Jag har kört fast lite i min packning bara. Väskan har jag fått fram iaf. Jag tycker verkligen inte om att behöva planera i förväg vad jag ska ha på mig. Så nu vet jag inte alls vad min väska ska innehålla för kul. Pratade med Emma tidigare idag då jag behövde veta lite vad dom har för väder och om jag skulle packa ner något speciellt. till svar fick jag att isen håller på att smälta och att dom har regn. Kul när vi i gbg har solsken. Träningskläder skulle jag oxå ta med mig då hon har fixat gratis biljetter till sats. Skönt att veta att man kommer kunna träna lite på sin semester. Sen sa hon oxå något kul. hon har världens bästa minne verkligen. Hon avrådde mig till att denna gången behöver jag inte ta med mig en hel väska full med skor!HAHA...hade faktiskt glömt av att när jag var där i somras så hade jag nog med mig 7-8 par skor. Jag köpte dessutom 2 par när jag var där. Kunde inte bestämma för vilka jag tyckte bäst om. Så då fick det bli båda.

Varför har man alltid en massa att fixa innan man ska iväg? Jag har ju vetat om min resa hur länge som helst nu och ändå sitter man här i sista stund och har en MASSA MÅSTEN  som ska göras! Blir så trött på mig själv. Är nog ingen vidare bra planerare!

Nä nu får jag lägga på ett kol om jag någonsin ska bli klar med allt

Kramar
/Linda

Lördag och lite trött

Så var det dagen efter! WOW sicket party vi fick till igår. Så himla lyckat och skön blandning av folk...allt från schlager, glitter och glamour till hårdrockare!!!Så kan det va när man bjuder in till fest. Vi hade så trevligt att vi dansade fram till klockan 2 då fick vi tänka på att jag faktiskt har grannar och inte bor i ett hus långt ute på landet. Då drog grabbarna in till stan. Jag och heidi var kanske sugna på att hänga med,men sen när det kom till kritan backade vi ur och började laga mat. Fråga mig inte vad vi tänkte på,men vi satte på ugnen tog fram en ungsform och gjorde någon slags frys rensning....Nä det blev inte gott! Så vi gick och la oss...När jag sen vaknade kl 8 var min första tanke...hur ska denna dag överlevas???Gick upp drack lite vatten och sen drog jag täcket över huvudet och somnade om. Vaknade pigg och nästan utvilad=)

Nu var det dax att ta tag i lägenheten...vi började med att äta frukost! Och dricka alldeles för mycket kaffe. Sen gick jag lös med snabeldraken...funderade nämligen på om mitt sällskap haft mina golv som snacksskål?!Sen har vi bara haft en sån där riktigt trevlig kompis slappdag!Skrattat tills tårarna börjat spruta...Det värsta var att vi bara ett par gånger tittade på varandra och började skratta. Kan kanske vara så att hon skrattade åt mig och mina svullna ögon.Ett råd till alla tjejer och killar med för den delen! GÅ ALDRIG OCH LÄGG DIG MED SMINKET PÅ!blir inte snyggt på morgonen då man legat med HELA ansiktet i kudden!

Ikväll har det inte blivit många steg gångna...kollat på melodifestivalen. Ja vad säger man???Carolin af uggla???!!!Titeln på hennes låt...Snälla eller nått sånt. Min första tanke när hon började sjunga var..snälla,snälla,snälla gå av scen!KATASTROFALT!Men skönt att smaken e som baken...Men alcazars låt tyckte jag faktiskt var bra. Jag e ju en riktig schlager tönt. Det vet ju ni som känner mig=)

Nä nu får det snart bli kudden och få igen lite skönhetssömns timmar.

Puss och natti alla
/Linda

inflammation!!!

Japp nu har jag då åkt på VÄRLDENS inflammation i min vänstra överarm:( Gör så jävulusiskt ont! Så imon kommer jag nog inte va till så mycket nytta på jobbet:( Får väl dela medicin och göra enklare uppgifter! Skönt att jag nästa vecka är ledig och åker på semester!!!

Idag kom mamma och pappa hem från egyptien...bruna som pepparkakor var dom me. Självklart fick jag fina presenter oxå!Har så söta föräldrar så det finns inga bättre! Jag fick en ny parfym av märket calvin klein och doften heter euphoria. Luktar så underbart gott! Tack söta ni. Fick även en jätte skön sjal...varmt och gott att svepa runt sig nu när det är svin kallt ute.


Imorgon fredag blir det även lite party hos mig. Firar inget speciellt...bara kul att bjuda hem trevliga människor och umgås. Självklart är DU bjuden. Säg bara till att du kommer så att jag vet=)Nä nu ska jag nog lägga mig i ett bad och hoppas på att min arm känns bättre efter det...Det är faktiskt lite synd om mig=(

Puss & kram
/Linda

Hur man kör skiten ur sig själv!!!

Hur e man funtad egentligen???Jag har inte tränat på över 2 veckor och kommer till gymet idag och täker...Nu ska jag ta igen missad träning!Sagt och gjort.Jag körde ett stenhårt konditionspass idag. Det blev 30 min ganska högt tempo på löpbandet...det kändes helt okej,men sen går jag på någon trampmaskin och kör i ca 15 min...Slutade med att jag började må illa. Fick åka hem lägga mig raklång på golvet och bara hyperventilera!Jag borde efter det här bli avskräckt för allt vad träning heter,men icke!vila imon och träning på tors igen. Så nu efter ca 2 timmar har jag fått tillbaka matlusten igen=)Lax med pressad potatis och jätte god sås.Sen ska jag städa av lite och sätta ut lite saker på blocket...kanske någon som läser e intresserad av en jätte fin barncykel av märket mustang?Eller en fin furusäng i mått 1.70*70?Hör av er isf.

Nu ska jag äta...
Puss & kram
/Linda

Blogg torka!

Jag har verkligen haft blogg torka nu ett par dar...vad det beror på vet jag faktiskt inte. Någon som inte känns kul just nu kanske?Ja vad vet jag. Kanske hittar man tillbaka till skrivandets värld!Helgen är över och jobbet ska intagas ikväll. jobbar kvällen idag iaf vilket är skönt på en måndag.

Helgen har verkligen gått i "fixarns"tecken.Williams pappa Andreas har en kompis som skulle flytta till stockholm och var tvungen att bli av med diverse saken som han hade här i gbg. Vi åkte dit och helt plötsligt hade William fått ett nytt rum. Blev verkligen jätte fint. Ny säng,skrivbord och en bokhylla.

En vecka kvar nu innan vi sticker till stockholm.Längtar så mycket till vår huvudstad och till Emma med familj!En av dagarna ska vi få till en tjejmys kväll då Annica också kommer över till oss.Jag kan också tillägga att man har ALDRIG tråkigt eller brist på aktviteter när man träffar Emma. Hon är en vän som ligger mig mycket varmt om hjärtat. synd att vi bor så långt ifrån varandra...och att vi inte ses så ofta,men man tar ju verkligen tillvara på varenda minut när vi ses.

Nu blir det kaffe och slapp i soffan innan vi ska ut i kylan och bort till dagis.

Puss & kram
/Linda

RSS 2.0