ensam mamma med 3 barn!!!

snart stämplar jag ut och går på ledigt...eller ledig och ledig vet jag ju inte. Ska ha syrrans båda barn hemma ikväll tills imorgon. Så det blir nog en fredagkväll med mycket bus,men hoppas också på massa mys. Har lovat William att vi ska göra hemmagjord pizza idag. Han ville så gärna bjuda på det när kusinerna skulle komma på besök.Och vad gör man inte för sina små stjärnskott???hoppas på att dom kommer isäng någorlunda så där bra tid...vill ju bara fortsätta på min bok. Hade gärna läst mer igår kväll,men när man börjar se bokstäverna i cirklar tycker jag ändå att det är dax att stänga igen och släcka lampan. Den är så otroligt spännande nu!!!

Har börjat få lite känningar i halsen och även börjat nysa en massa idag på jobbet. Hoppas nu för allt i världen att jag inte blir förkyld. Har ingen lust med det alls.Jag vill ju ha en helg med massa ork. Ja ja vi får se hur detta slutar. Ska väl kanske inte gnälla då jag aldrig är sjuk. Så vad gör lite nästäppa då???Det finns ju nässpray och panodil om man skulle må allt för dåligt!
Nä nu ska jag strax stämpla ut. Ha en jätte bra helg. Det ska jag hoppas på att få iaf

KRAM
/Linda


Äntligen över!!!

Redovisningen gick över förväntan, jag klarade det galant!!!Kände iof av mina skakande knän,men det får man kanske ta. Strax innan fick jag mycket pepptalk av mina kära arbetskollegor, men också en del fina sms och ett mycket bra telesamtal!Så nu är känslan i min kropp mycket skön och avslappnad.

Vi skulle gå ut och fira lite igår efter att vi var klara...sagt och gjort. Vi hamnade på Joe farellis och åt lite gott och drack aningen för mycket. Kanske vore det bättre om man vände på mat och alkoholintag. Fick väl sota för detta lite granna idag. Inte så att man var dålig på något sätt,men TRÖTT! Fast jag var ju iaf lite mer anständig att åka hem när jag kände att jag drabbats av någon promillehalt för mycket.Dom andra gick och svängde sina lurviga på nivås dansgolv...

Det var skönt idag när man vaknade att man visste att idag kunde vi bara sitta och lyssna på vad dom andra hade att presentera. Jag och en annan tjej som var med ute igår satt och nicka till. En annan som var lite för trött imorse satt och sminkade sig. Tur att vi satt långt upp så ingen kunde se oss. Så om jag skulle summera min dag idag så har den mest bestått av att sova och äta...

Nu blir det en underbar dusch och sen slappa framför tv:n
Kram
Linda

Tröttsamt!

Visst är det tröttsamt att vakna innan klockan ringer?Jag hade ställt mobilen på 05:30,men vad händer...jo jag vaknar en timma innan och kan verkligen inte somna om.Ligger där och vänder och vrider på mig som aldrig förr. När jag sen förstod att det var lönlöst att försöka somna om  började jag rabbla det jag ska säga i dag på presentatioen.Sen var det bara att gå upp och sätta på morgonkaffet och ta fram bröd ur frysen. Jag hade även fått ett trevligt sms inatt som jag läste samtidigt som jag drog mig ur varma sängen. För visst är det mysigt att få sms som ger än ett leende på morgonen?Nu är klockan 05:30 och det är dax att hoppa in i duschen och göra mig iordning innan jag ska väcka lilla William.

Puss & kram
/Linda

Så kan det gå!

Läste den här på Andreas blogg och var bara tvungen att ta med den på min...Så snopet!


Kära
Make!
Jag skriver detta brev för att tala om
att jag lämnar dig för gott.
Jag tycker jag varit en god hustru i 7 år och jag tycker
att jag inte fått någonting för det.
De sista veckorna har varit ett

mailto:¤%25#@$!!
När din chef ringde och sökte dig och
berättade att du sagt upp dig så rann bägaren över.
Den sista tiden har du kommit hem och
inte märkt mig alls. Jag har klippt håret och fixat till naglarna.

Jag har lagat till din
favoritmat och till med haft på mig ett nytt raff-set, men du kommer hem, kastar
i dig maten och tittar på sporten och går och lägger
dig.
  Du talar
aldrig om att du älskar mig, kramar mig aldrig så antingen är du otrogen eller
så älskar du mig inte längre, i vilket fall som helst så är jag ute ur dig liv
för alltid.
Om du försöker få tag på mig så glöm det.
Jag flyttar till DIN BROR, hoppas du får ett bra liv.
Din Ex-fru.
 
----------------------------------------------------------------------------

 
Kära Ex-fru.
 
Inget har gjort mig gladare än ditt
brev.
Visst, vi
har varit gifta i 7 år, men en bra fru är allt annat än du varit.

Jag tittar på sport jämt för
att slippa höra ditt gnäll, men det lyckas inte så bra...

Jag märkte att du klippt håret
och det första jag tänkte var att du ser ut som en kille.

Naglarna håller du ju jämt på
med...
min mor
har uppfostrat mig att inte säga nåt om jag inte har nåt snällt att
säga.
 
Du måste ha förväxlat min favoritmat med med min BRORS, för
jag tycker inte om fläsk.
När du hade raff-setet på dig så hade du inte tagit bort
prislappen.
Det
kostade 499:- och jag tappade sugen eftersom min BROR lånade en femhundring i
förrgår, jag hoppades att det bara var en tillfällighet, men tydligen
inte.

Jag har
trots det älskat dig och hoppas att vi skulle kunna få det att
fungera.
Så när
jag vann drömvinsten på lotto förra lördagen kunde jag kvittera ut närmare 70
miljoner.
Jag
sade upp mig idag och var iväg och beställde en jorden-runt-resa för oss två,
men när jag kom hem så var du borta...allt händer av en anledning antar
jag.
Jag kan bara
hoppas att du får det liv du önskar med min BROR.
Jag har pratat med min advokat och
eftersom du skrev det där brevet så får du inte en krona av
vinsten.
Så ta
hand om dig.
 
MVH rik som fan och fri som tusan.
 
PS. Jag har nog aldrig berättat att min
bror Evert var född som EVA, men det är knappast ett problem väl?

Imorgon gäller det!!!

ja då var snart dagen D här. vi ska imorgon onsdag redovisa vårt år där vi arbetat med ett genombrotts projekt. Jag har här hemma idag gått runt och pratat för mig själv. Försöker öva på det jag ska säga...usch jätte jobbigt det här! Jag vet att jag inte har problem med att prata...det jobbiga är om man skulle komma av sig och sen inte hitta orden!Ja ja skulle det hända kan jag ju alltid dra ett skämt vilket jag är ännu sämre på då jag aldrig kan hålla mig för skratt när jag berättar något roligt.Jag lovar att berätta hur det gått. Kvällen bjuder iaf på lite festligheter imorgon efter att vi är klara. Vart vi ska eller hitta på e lite oklart fortfarande,men det löser sig alltid.Kan vara mycket trevligt att fira lite att vi äntligen är klara. Klockan är inte mer än 19:32 men funderar skarpt på att gå och lägga mig. Har haft världens huvudvärk sen igår kväll!!!Så nu är jag trött på att ha ont...kanske får jag den där förkylningen som jag igår kväll sa till en person att jag åkt på!Ni vet en sådan där  helt plötslig nästäppa!Känner mig ju lite små sänkt...Eller så kanske det bara är en grå och tråkig tid vi är i nu...ja vad vet jag. Vore ju konstigt om man alltid var sprudlande glad.

Ha det gott
/Linda

Sorry för den jätte dåliga bildkvaliten,men detta är Williams pappa för 6 år sen. Han skrev då en dikt till mig och

Vaknade upp brevid dig,dina armar omfamnar mig mitt huvud
 på ditt bröst,
din andedräkt snuddar vid min hud. Jag kysser ditt öra, din panna..*Snälla be mig- så lovar jag att stanna.. För varje djupt andetag hör jag dina hjärtslag..Jag vill vakna upp med dig, varje dag...

WOW!

Idag skulle jag ju åkt till kungälv,men blev dessvärre inställt. Fick ett sms av heidi som undrade om jag ville bjuda på en kopp kaffe...sagt och gjort. hon kom hit, vi drack kaffe och snackade en massa skit... Ordet killar kommer ju alltid upp. Vem träffar du...hur går det osv...hon är ju förlovad sen en massa år tillbaka så det var mest jag som fick frågor.Men hur trevligt som helst. Sen frågade hon hur det gick  med min klädkammare. Jag sa att det var ett projekt för sig själv...hon kollade in och helt plötsligt var hela mitt sovrum belamrat av MASSA grejer!
Hon gick fullkomligt lös på allt jag hade där inne. Så nu har jag fått ett dressing room=) Me like!
Bara speglar som fattas.Det jobbiga är att jag slängt ca 6-7 par skor! Men har fortfarande för många...men jag älskar skor och så e det!

Man hittar ju alltid en massa saker när man rensar...Williams kläder från när han var pytte liten...sen hittade jag även ett kort och dikt från Williams pappa andreas. Minns knappt när jag fått det från honom men jag lägger upp en bild på det sen,men dikten kan jag skriva då den inte syns på fotot

Vaknade upp brevid dig,dina armar omfamnar mig mitt huvud
 på ditt bröst,
din andedräkt snuddar vid min hud. Jag kysser ditt öra, din panna..*Snälla be mig- så lovar jag att stanna.. För varje djupt andetag hör jag dina hjärtslag..Jag vill vakna upp med dig, varje dag...

Visst va det fint?

Skönt att ha den relation idag som jag har med Andreas...Ja han e min bästa killkompis för er som undrar!!! Finns nog ingen som vet så mycket om mig som han gör.

Kram
/Linda



Trött...

Ja det kan man verkligen säga. Känner att gårdagen börjar göra sig til känna.Blev plötsligt så där paniktrött!Gör ju inte saken bättre att kl är 17:48 och jag slutar inte förens kl 21:15.Jag var ju ute och roade mig igår med goda vänner.TUSEN TACK FÖR EN KUL KVÄLL!!!Så vad vore bättre nu än att komma hem och duscha och lägga mig i sängen med min bok.LÄNGTAR!!!Imorgon måndag är jag ledig, ska bli  så skönt. Först har jag tänkt att ta mig bort till gymet,sen efter det åker jag och besöker min goa vän Helena som bor i kungälv. Ni förstår hur det kan gå...2 super pratglada tjejer kring ett bord! Nästan så att man borde spela in ett sådant samtal.Jag kommer att bli kvar där över natten. vi kände nämligen att vi har hur mycket som helst att prata om. Vilket gör det enklare att stanna kvar så man inte behöver tänka på bussar och dyligt. Nä nu får jag sätta igång att göra något innan jag skallar tangentbordet!Inte för att jag skulle göra det av frustration utan mer för att jag somnar sittandes.

Lördag och utgång=)

Så nu har jag varit på en välbehövlig rast. Har sovit en timma. Helt underbart då jag sovit jätte dåligt inatt. William vaknade med fruktansvärt jobbig hosta. Han var med mig här på jobbet under förmiddagen.Han charmade verkligen var ända en. Han är bäst. Strax innan kl 13 kom hans pappa och hämtade honom. Utgång ikväll då...om jag ska följa vad min kropp säger så skriker den STANNA HEMMA!Men sånt kan ju ändras när man kommer hem och sätter på lite bra musik. Vet ju fortfarande inte ens vad jag ska ta på mig. Men sånt löser sig alltid i sista stund.Ska jobba på lite här nu så klockan går.

Puss & kram
/Linda

Helg

Ja nu är helgen snart kommen som för många betyder LEDIGT!,men för en annan som jobbar inom vården betyder JOBB. Jobbar kväll idag, 8-20 imorgon lördag och 12-21:15 på sön...men sen är jag ju faktiskt ledig mån,tis=)Helgen bjuder ändå på lite festligheter. Ska ju ut en sväng imorgon efter jobbet. Det är ju något att se fram emot.Mitt problen är bara VAD SKA JAG HA PÅ MIG!Tycker aldrig att man har kläder...men men jag får väl rota fram någon gammal trasa. Då jag inte vet vart vi ska gå är det alltid svårt att hitta rätt kläder...Är det coctail klänning,kjol eller byxor som gäller?Tror iof att ALLA tjejer står inför samma problem innan utgång.Eller???Nu ska jag dricka en god kopp kaffe innan jag ska till jobbet

Ha en bra helg
/Linda

Detta är det färdiga resultatet:)


Detta var innan...förstå att jag var trött på mitt hår!


Färdig!

Nu var allt klart! Klippningen e gjord och färgningen klar! Nu ska man bara "pilla" in sig i håret och känna om man e nöjd/missnöjd. Men som det känts hittils är jag nog rätt nöjd fastän det blev rätt kort! Jag har ju klippt upp det där bak, men behållt längd fram. Färgen är mörkbrun. På allas begäran via facebook,msn och sms så ska jag lägga upp bild på det färdiga resultatet:)Jag ska bara fixa till det lite innan=)så ha tålamod!Det kommer bild under kvällen.

Puss & kram
/Linda

Orka vänta!

Nä imorse fick jag nog. Ringde min frisör och frågade om jag inte kunde få komma idag istället. visst inga problem sa hon. Skönt att jag fick klippa mig idag istället. Bokade av mitt möte med banken...vi skulle ju ändå bara prata om min pension!känner att jag har ett par år kvar till den dagen. Helt plötsligt blev det lite stressigt här imorse. Hoppa snabbt in i duschen. Gjorde mig iordning.Tog fram kläder till William. Och sen iväg på cykeln och lämna på dagis och vidare till frölunda torg!Jag hann med 5 min:) Bra jobbat Linda!Så ikväll blir det till att färga mitt hår. Det kommer att bli mörkt!Jag trivs faktiskt idet. Svårt att se tillbaka att jag i grund och botten faktiskt är blond. Kanske får man ett infall någon gång och börjar blondera det eller nått!

Nä nu ska jag slappa en liten stund innan jag ska hämta William på dagis.

Ha det gott
/Linda

Narkolepsi!

Dagen har i stora hela varit mycket bra.Sovit som en prinsessa, gick upp utan problem imorse då klockan ringde.(Eller visst lite trött var jag väl,kändes som att kudden satt kvar på kinden.) Stack till jobbet faktiskt med ett litet leende på läpparna. Hela dagen har rullat på bra. Gick från jobbet vid 15:15 då jag snabbt som bara den styrde raka vägen till dagis för att hämta lilleman. Sen när vi kom hem hände något...jag blev så fruktansvärt trött och frusen efter att vi ätit middag. Det var då bara att krypa ner i soffan med en gosig filt. William gottade ner sig han oxå och somnade precis när bolibompa börjat. Då var klockan kanske bara 18:10...kl är nu 21:03 och han sover fortfarande lika gott. Det som då hände var att helt plötsligt vaknar jag på soffan 19:45!!!Kul jag har ju nästan sovit bort hela kvällen. Jag har alltså sovit på soffan i ca 1.5 tim och känner mig fortfarande jätte trött...Kanske håller man på att bli sjuk?hoppas inte det bara.Vill inte!!!

Men ska nog gå och lägga mig i ordentlig tid ikväll då jag ska se över min pension imorgon...haha 27 år och ska på sitt första pensions möte på banken. Sen blir det att jobba med vårat projekt som vi håller på med på jobbet. Ska sätta ihop vår presentation. Blir ju jätte nervös bara jag tänker på det. Någon som kanske har något bra tips när man ska gå upp på en scen för att slippa scenskräck???

/LInda
 

Bad hair day!!!

Nu har jag äntligen bestämt mig för att klippa skiten!Är så fruktansvärt trött på mitt hår nu. Kom dessutom att tänka på att jag INTE har klippt mig sen i juni! Topparna är så slitna att det liknar mer ett "svinto"!Så fredag kl 9:45 ska jag vara hos frisören. Hur jag ska klippa det har jag ingen aning om...men det kan bara bli bättre hoppas jag.

Om det inte vore så att jag jobbar helgen som kommer så hade halva veckan varit avklarad nu. känns lite trist,men måste ju göra 2 helger på 6 veckor. Lördag blir det iaf en liten utgång...ska träffa Anna mfl...Dom ska bowla först,men tror inite att jag kommer hinna med det då jag slutar kl 20 och ska hem och göra mig fin. Vi får se vad klockan blir när jag är klar. Nu får jag strax gå hem...

Puss & kram
/Linda

SMS

Satt och hade liten sms duell med min sons far för en stundsen där vi planerar för fredagen. William ska vara hos pappa i helgen,men undrade om inte jag kunde hjälpa honom på fredag-lördag då han ska träffa sina vänner på kvällen. Snäll som jag är hjälper jag självklart till med att ha William. Så på fredag ska wille vara med mig på jobbet.Och även på lördag en stund. Hur som helst när vi e mitt uppe i vår duell kommer det ett väldigt svårtolkat sms...trodde Andreas skickade en länk eller något. Det stod Woodla.junkgravenktojukdom.bam.a Mitt i min förvirring skickade jag tillbaka och frågade vad det var för något...Då får jag ett svar där det stod William som skickade att han ville vara med dig på jobbet på fredag:) Ja dom ska lära sig i tid att sms:a ;)Jag bröt ialla fall ut i ett gapskratt...ja jag kanske har tråkig humor!Men jag bjuder på det.

Puss o kram
/Linda


TACK=)

Jag vill bara sägaTACK till er alla som läser min blogg dagligen...jätte kul att se så många har intresse för det. Synd bara att jag inte vet VEM som är inne och läser.Jag ser ju bara en statistik.

Vill bara säga det...VÅGA kommentera mina inlägg.

Just nu kollar jag på idrottsgalan. Så jäkla kul. Hade tappat upp ett bad och skulle hoppa i det när jag såg att denna fantastiska gala börjat...ja ja badvattnet finns kvar. Bara att värma på det sen.

Varma måndags kramar
/Linda

Så vart det klart...

Nu har jag äntligen städat klart. Lägenheter doftar rent och bänk ytorna skiner som aldrig förr. Nu börjar min mage att kurra också. Så det får bli till att gå ner och handla. Funderar starkt på att laga till min goda lax som jag skrev om för ett par veckor sedan...snabbt enkelt och jätte gott. Kanske skulle lyxa till med ett hemma spa också. Det är ju aldrig fel när man varit så effektiv som jag varit idag, och man inte behöver tänka på något annat än sig själv.William är ju hos sin pappa nu i två dar. Saknar dig hjärtat...Du är mitt allt!


Puss och kram
/Linda

Min jätte fina jacka=)


Vår goda fika=)


Lycklig!!!

Vem blir inte lycklig av att shoppa???Var på frölunda torg idag och stötte på mamma som hade varit och klippt sig. Mamma du blev jätte fin i håret:). Vi bestämde oss för att ta en fika...sagt och gjort satt vi och avnjöt vår första semla och drack en god kopp kaffe. Sen efter det skulle jag hälsa på min mormor,men smet in på Rut mfl och såg att dom hade sänkt en jacka som jag varit och tittat på ett par gånger med 300 kronor!Vem kan då motstå att köpa den?Sagt och gjort...jag slog till. Så nu e jag väldens lyckligaste tjej!

Nu ska jag bli ännu gladare och få ett rent hem. Har tänkt att städa av lite här. Trots grått och tråkigt väder känner jag att humöret är på topp!. Shit vad klyschigt  det lät, men har haft många bra dagar nu den senaste tiden...vad det beror på kan jag faktiskt inte förklara.

Kramar
/Linda

Visst är det underbart?!!

Visst är det helt fantastiskt underbart när man på söndagen e så där jätte trött att man bara somnar på soffan?Jag är inte helt färdig för att jag varit ute och festat,utan jag e helt färdig för att denna helgen har gått i goda vänners tecken. Började med fredagen när Jessica och Johan var över och vi åt mat. Lördagen bjöd på korvgrillning i sisjön och sen middag här hemma hos mig. Idag söndag har jag och William varit med syster och barn hemma hos hennse arbetskamrat och ätit lunch. Vi kom väl hem runt 16 tiden och har sen dess bara slappat framför tvn och ätit midda. Slutade med att både jag och william somnade på soffan. Så nu blir det projekt få av William kläderna utan att han vaknar. Och sen bära in han i sängen.

Ledig imorgon och vad ska man då hitta på?Kanske ta tag i rensa klädkammare? Ja för då vet jag ju att jag har att göra ett par timmar. Ni vet en klädkammare som man snabbt och lätt kan stuva undan saker och bara stänga dörren. Ja efter 4 år som jag har bott här e det inte längre en klädkammare utan mer ett förråd. Suck blir trött av att bara tänka tanken på att göra det! Men jag säger så här att om jag tar tag i projektet så kommer jag lägga ut en före och efter bild så förstår ni att jag drar mig från att börja.

Söndag innebär ju oxå söndagsfilm. Vad som kommer idag har jag ingen större koll på. Men jag brukar ju inte jätte ofta hålla mig vaken genom hela filmen=) Ja jag bara älskar att somna på soffan. Det vet ju ni som känner mig. Jag var i ett förhållande..(usch...kom just på att snart har jag varit singel i ett år)då fick jag tillslut inte ligga ner när vi skulle kolla på film...HAHA. Han tyckte det var så tråkigt att jag ALDRIG kunde hålla mig vaken. Jag e som en såndär docka som blundar när man lägger dom ner!

Nu ska jag ta hand om min lilla kille så att han får sova gott i sin säng. Och jag sen ska slö titta på vad tvn har att erbjuda.

Puss och kram
/LInda

Finns det något bättre än ett varmt bad,en bra bok och ett glas rött när man varit en frusen fiskpinne?


Här e korvarna på G...Korv med bröd smakar som bäst när man är ute och grillar över öppen eld.


Våran eldstad


William på isen:)


Sisjön

Nu har jag kommit hem efter en jätte mysig grillning i sisjön.Helt fantastiskt,men så fruktansvärt kallt. Till en början gick det väl bra,men sen när man började tappa känseln i fingrar och tår var det dax att bege sig hemåt...alla blev jätte glada förutom William som ALDRIG fryser!.Han ville vara kvar och gå på isen. Var faktiskt en hel del som åkte skridskor på isen. Ikväll blir det middag hemma hos mig. Syster med familj kommer och Ante med sina två barn kommer. Hans kära fru Camilla är tyvärr i stockholm under helgen. Jag älskar verkligen det där med att få hem folk och man äter middag ihop och bara umgås och har trevligt. Vad det blir för mat har jag ingen susning om...det är Marcus och Ante som står för den  melodin...spännande!Men jag har aldrig blivit besviken när dom har lagat mat tillsammans förut. Så jag kommer nog inte att bli det idag heller. Det ända som är lite jobbigt är att jag inte får vara med och laga. Men istället kan jag och syster få lite kvalitets tid och bara sitta ner och prata. Så nu innan alla kommer blir det ett varmt bad (så jag tinar upp)städa av lite snabbt och sen få in julsakerna i skåpet igen. Allt står just nu nämligen på köksbordet!

Ha en fantastisk bra dag

Kram
/frusen Linda

Lördag=)

God morgon alla nära och alla kära:) Idag är det lördag. Fick precis sms av syster min som undrade om jag och William var sugen på att hänga med till oxsjön och grilla,fika och leka. Det kan man ju inte tacka nej till.Det är ju bara för härligt att komma ut i naturen. Vädret tillåter ju dessutom ute aktivitet idag.Man skulle ju nästan ta med sig träningskläder och springa en sväng innan man åker hem. Det blir ju ingen träning idag annars...Ja men där kom jag ju på en jätte bra ide:)Sicken idespruta jag är.

Det börjar närma sig den 28januari vilket får mig att må illa! vi har under ett årstid jobbat med ett genombrotts projekt  på jobbet som ska redovisas inför 300 personer på bergakungen. Jag blir ju skakig i knäna av bara tanken. tycker inte alls om det där med att prata inför en massa människor.Men men det är väl som allt annat...bara att bita ihop.

Nu ska jag njuta av mitt kaffe som snart kallnar om jag inte börjar dricka det.

Ha en alldeles fantastisk dag idag.

Kramar
/Linda

Min fika på jobbet idag:)Kaffe, kaka och skvaller;)


Världens sötaste par!Önskar er all lycka:)


Mitt besök

Nu börjar fredagen lida mot sitt slut...vad e då bättre än att spela lite winnerbäck ur högtalarna=)Så skönt att koppla av till hans musik. Jessica och johan var här ikväll...Jätte trevligt.Och du JOHAN!!! du e en mycket trevlig kille. Hoppas jag snart får komma på bröllop!Du och Jessica är bara för söta ihop.Hoppas jag träffar någon snart som uppskattar mig lika mycket.Det är svårt det där med kärleken...man kan känna något för någon,men hur och när vet man att det är besvarat?Någon som har ett bra förslag?
Lägger här upp en bild på mina söta vänner Jessica och Johan

kramar
/Linda

Fredag och ledig helg!

Japp nu var det fredag igen. Fick mitt nya schema och fick se att jag är ledig nu på måndag oxå! Så nu har jag snart 3 dagars ledig. Vaknade  utvilad som bara den imorse. Nästan så att jag hoppade ur sängen och gav spegeln en morgon puss=)känner att det ska bli riktigt skönt nu med en ledig helg...får se vad den har att erbjuda. Ikväll kommer Jessica och johan hem till mig och William. Ska bli trevligt att träffa dom då jag inte träffat Jessica sen i somras. Annars finns det inte mycket planerat. Skulle ha tränat idag,men det får bli imorgon istället. Hemskt att säga att jag inte hinner det idag, men jag måste hem och greja lite och laga mat innan dom kommer. Någon som har ett gott middags förslag?Nu vankas det frukost här på jobbet. Ska bli gott då jag är dö hungrig!Såg att vi fått upp en chokladkaka med cocos på...den ska jag allt ta en bit på oxå;)Måste ju gotta till det nu när det är fredag och allt.
/Linda

Stockholm

Nu vart det klart!Det blir stockholm v7 istället för sälen. Blir för krångligt att åka till sälen i år. Bestämde med min underbara vän Emma att vi kommer och hälsar på dom under sportlovs veckan...Längtar så mycket efter att få träffa dom alla. Stockholm ligger mig ju dessutom väldigt varmt om hjärtat. Har ju inte varit där sen i somras, så nu tyckte jag allt att det var dax. Vi kommer att vara där mån-fre då dom åker bort under helgen, men finns ju massa tid för aktiviterer och att hinna med tjejsnack när barnen sover...

Förövrigt har jag haft en jätte bra dag. Vaknade pigg och utvilad. kom till jobbet med ett stort leende!Kan ju faktiskt bero på att solen skiner idag=)Eller så kan det vara att det snart är helg igen och jag är ledig. Får besök imorgon kväll av min goda vän jessica. vi har inte träffats på jätte länge så det ska bli mysigt med lite tjejsnack och skvaller;)Innan hon kommer ska jag också hinna med min träning. Sen snabbt hem och fixa till något gott att äta...förslag någon?Har fått lite idetorka på vad det gäller att komma på goda maträtter.

Nu får jag sätta igång och göra nytta här på jobbet. annars kanske det blir sura miner. och det vill jag ju inte då jag har en sådan där toppen dag

Puss & kram
/Linda

underbart!

Idag bara gjorde jag det som varit en stor plåga för mig unde en längre tid!Jag snöra på mig löparskorna och begav mig ut på en 30 min löprunda!Jag blev så överraskad av mig själv att det kändes så bra. Ja jag brinner verkligen för min träning nu. Efter min fantastiska löprunda blev det lite sittups här hemma...Sen kom jag på min briljanta ide att lägga mig i ett varmt och skönt bad och läsa min bok. Kan det bli en bättre onsdag?Ja det e ju frågan...

Såg att idag kl 21 kommer en dokumentär om Lars Winnerbäck!Måste man ju bara kolla på. Han e ju en fantastiskt bra artist. Var och kollade på honom förra sommaren när han entrade scenen på slottskogsvallen!grym kväll han bjöd på!Kanske skulle man ta en liten nostalagi kväll ikväll och lyssna på honom.

Skulle ju kollat på lägenhet idag,men helt ärligt orkar jag inte det. Nä blir nog soffmys idag. Om man inte får en frågan om annat;)E man barnledig kan man ju göra spontansaker!

Må så gott ni alla som läser...Det gör jag iaf=)

Kramar i mängder
/Linda

Te tanten=)

Hej hej alla underbara läsare...idag fick jag mitt nya smeknamn utan Victor!Tack så hemskt mycket för detta. Jag fick namnet te tanten...var han fick detta briljanta namn kan vi ta en annan gång.Men jag och Nina har kört tjejsnack med honom ikväll till slut höll han "nästan" för öronen...HAHA.

Vaknade idag av att jag knappt kunde sätta upp håret i en tofs!Hade en sån där fruktansvärd träningsvärk i bröstmusklerna,men samtidigt som det gjorde jävulusiskt ont kändes det skönt...jag fick lixom ett kvitto på att jag faktiskt har gjort något bra. Hoppas bara att det känns bättre imorgon.

 Imorgon blir det löpträning om vädret tillåter det. Annars kommer jag träna body pump. Sen på kvällen ska jag faktiskt gå och titta på en lägenhet. satt här en kväll och var allmänt uttråkad och besökte då familjebostäders hemsida. Sökte då ett par lägenheter för skoj skull och har nu fått erbjudande om att gå och titta på en lägenhet i högsbo. Trodde aldrig att jag ens skulle komma på visning. Så nu står jag inför ett svårt val...OM jag nu får den...vill jag då egentligen flytta?Vet ju hur jobbigt det faktiskt är att packa ner och sen packa upp. Lägenheten som jag ska titta på är en 3a som jag redan har,men 20 kvm mindre, vilket säkert skulle betyda att mina vardagsrums möbler inte skulle få plats. Jag älskar ju mitt matsals bord. ja ja vi får se. Hur kul som helst att bara kika med.

Nu får det bli sängen och läsa lite innan jag släcker och säger god natt till mig själv

Kram
Linda

Dagen i stora hela...

Kan inget annat säga om att denna dagen har varit super trots det dåliga vädret. Vaknade pigg och utvilad och kände med en gång att dagen kommer att bli riktigt bra. Kan bero på att jag sovit som en prinsessa inatt OCH att jag kunde ligga kvar i sängen och bara njuta av att jag INTE behövde gå upp med tuppen. Träningen gick så bra att jag har ökar vikter och fler upprepningar vad det gäller styrketräningen. Har även lagt till två muskelgrupper på mitt programm...mage och bröst! Hejja mig!!!jag hade dessutom mer  uthållighet vad det gäller konditionen. Hade hur mycket ork som helst idag. Så när jag gick från gymmet ikväll var jag riktigt nöjd. Hoppas bara att viljan och motivationen håller i sig.

Har inte riktigt hittat orken till att plocka ner julsakerna. Tar det imorgon då jag ändå börjar kl 14, hur skönt som helst. Kort dag imorgon...14-20 lagom arbetstid kan jag tycka. Just nu känns det som att livet rullar på ...känner mig glad jämt=)Bara han med stort H som saknas...kanske har man redan träffat han;)Eller så kommer han kanske att komma under 2009. Ja vad vet jag...som jag skrivit innan så e allt så komplicerat nu vad det gäller kärlek...bättre va det förr när man var liten. Då visste man med en gång. Allt var så problemfritt.

Till er alla som läser min blogg...jätte kul att kunna se en statistik som ökar för varje dag.Hoppas jag tillför något positivt och att ni lämnar sidan med ett leende=)Kan iof inte garantera att jag alltid skriver något positivt,men just nu känns allt så bra.

kramar om er alla
Linda

En mycket glad kille=)


William strax före sin 1års dag...Han fyller den 30 mars.


Underbar vårbild på William


underbar morgon=)

ja då var det måndag igen...ny vecka nya tag. Idag fick jag världens bästa start på min morgon. Kände med en gång att det här kommer bli en bra dag. Vaknade nog vid 9:30,men gick inte upp förens kl 10:30. Skönt när man bara kan ligga kvar och mysa under täcket, inte känna någon stress eller så. Satte på mitt morgon kaffe och njöt en stund i soffan innan jag skulle hämta William på dagis kl 11:30. Sen vart det hem och fixa lite lunch. William beställde pannkakor idag igen,men snäll mor som man är ställde jag mig genast vid spisen och börja steka med ett stort leende på mina läppar. Nu har vi lite mystid innan det är dax att bege sig till gymet. Idag blir det axlar och rygg. ska träna med Anna så vi lämnar  in William och filippa på barnpassning. Ska bli kul att se hur det funkar då det är första gången William ska med mig till gymet. Jag har ju lovat mig själv att inte skylla på att jag inte har tid för att träna.

Ikväll när William har somnat har jag tänk att få bort julsakerna. Nu tycker jag att det får räcka. vill ju inget annat än att ha underbara våren här och nu! finns nog inget mer underbart när man börjar se vår tecken ute...Det blir ljusare både på morgonen och kvällen. Man börjar nästan känna sig nykär när man tänker på hur snart våren är här=)Jag bara älskar det!Kanske låter det lite väl optimistiskt att redan säga att våren är påväg,men jag har känslan av att det kommer gå FORT!Eller så e det bara jag som har en fantasikt bra dag...ja ja skit i vilket. jag är NÖJD med mitt liv nu.

puss och kram
Linda

Vad händer ikväll?

Snart var även denna veckan slut. Skönt att helgen går fort när man måste jobba.Imorgon måndag är jag ledig...Underbart att få lite sovmorgon innan jag ska hämta William på dagis. Imorgon är det träning igen.Längtar faktiskt om jag ska vara helt ärlig. Så härligt att äntligen fått tummen ur och komma igång. känner mig redan piggare.Visst är jag trött på kvällen,men det är en annan sorts trötthet. Skulle kunna förklara den som "gott trött".Man e inte helt utslagen när kl är 21vilket jag annars har varit. Det är t.o.m lättare att komma upp på morgonen, och det är inte fy skam.Ikväll när jag kommer hem hoppas jag på en sån där skön söndag med kanske en bra söndags film. såg reklam på någon film som kommer idag...kommer dessvärre inte ihåg vad den heter. Men det var någon som gick rakt in i en glasruta. Jag och min fruktansvärt tråkiga humor bröt ju så klart ihop fullständigt! Kom  nämligen och tänka på en gång när jag var på Frölunda torg och ser en dam göra precis samma sak. Det som var jobbigt den gången var att då gick jag ensam. kunde ju lixom inte börja gapskratta när jag går själv. Så det blev till att bita mig i läppen och försöka tänka på något helt annat. Det var inte lätt vill jag lova.

jag har en skön känsla i kroppen idag att tiden kommer springa iväg. Har ju redan varit på jobbet i 4 timmar och det har bara rusat iväg. Nu e det ju bara 8 timmar kvar innan jag får gå hem=)

Ha en skön söndag
Linda

Lördag och jobbar:(

Det borde vara förbjudet att jobba under helgerna. Tycker det känns så orättvist,men det är ju iof skönt att man får vara ledig mitt i veckan istället. Ja ja ingen ide att gnälla...lika bra att bara bita ihop. Jag slutar ju trots allt snart. Kl 21:15 får jag gå hem. Då hade jag tänkt mig att snabbt cykla hem...hoppa in i duschen och sen sjunka ner gott i soffan (De som suttit i min soffa vet att den e helt underbart mjuk)Sen ska jag fortsätta läsa min bok. Jag har precis börjat läsa Magdalena Graffs bok "Det ska bli ett sant nöje att döda dig"Den är jätte hemsk. Tänk egentligen hur många kvinnor det finns där ute som blir slagna, kränkta både psykiskt och fysiskt. säkert finns det även män som får utstå hemska saker, men att det inte lyfts fram på samma sätt som kvinnomisshandel. Ja idag vart det inte ett så jätte positivt inlägg,men allt behöver ju i låta så glatt och hurtigt.Nä nu får jag allt sätta igång och jobba lite.

Kramar
Linda


magdalenagraaf

Allt var bättre förr...

Helt sjukt vad man börjar tänka när man steker pannkakor. William frågade om inte han kunde få socker på pannkakorna.Jag skulle inte i min vildaste fantasi stör socker över hans pannkakor. Sen kom min andra tanke...Vad åt jag själv när jag var liten. Jo massa socker på dessa kakor så det riktigt knastrade i tänderna. Man drack oboy till frukost VARJE dag!Ibland hände det att man åt kalaspuffar eller dessa sockrade flingor frosties.Nu är vi mer medvetna om vad vi stoppar i oss.Vilket jag iof är väldigt glad över.Skulle aldrig servera det jag åt till frukost idag till William.

En annan sak som slog mig var att idag får man aldrig handskrivna brev längre, utan ett opersonligt mail. Skulle det komma ett kuvert i brevlådan så innehåller det en faktura.
Det som också var mycket bättre förr när man var mindre, var att när man blev kär eller intresserad av någon kunde man lite lätt skriva ett kärleksbrev eller fråga chans;)Då fick man svar direkt så var man sen tillsammans. Nu när man är vuxen ska allt vara så komplicerat.Man ska passera en massa saker innan man ens kan säga att man är ihop. Allt ska ta sådan tid!
Någon som håller med mig???

Nä jag säger då detta...plocka fram penna, papper och sudd och börja skicka brev till nära och kära.Jag lovat att det skulle verkligen uppskattas.Jag skulle bli jätte glad om jag fick ett handskrivet brev i min låda.

Puss och kram
Linda

William och pappa nyårsafton 05


Nyårspussen=)


Jag och William på nyårsafton


Snö

ja där ser man...då har snön kommit. Lite väl sent kan jag tycka. Snön kunde väl ändå ha kommit innan jul. Nu hade jag tänkt att ta ner julgardiner och ljusstakar,men känns fel när snön har landat i gbg, men om det är som det brukar kommer det nog att försvinna till ikväll. Kul för barnen iaf att få åka lite pulka. Idag är jag ledig så det kommer bli en sväng till gymet en snabbis. William kommer då att vara hos mormor och mysa en stund. Imorgon ska jag träna något som heter MRL( mage,rumpa,lår)Kan låta helt hysteriskt att träna 3 dagar i rad,men jag ska ju jobba i helgen och blir det ju ingen träning.Nu är jag iaf igång...det var ju mitt nyårslöfte=)Nu ska jag dricka en god kopp kaffe sen blir det de vanliga hushållssysslorna...bädda,diska och plocka undan!!!Kanske inte jätte roligt,men skönt när det är gjort


Ta nu på er ordentligt om ni ska ut i snön.Jag ska tydligen ut och åka pulka efter gymet. William ska träffa sin kompis filippa.Finns väl inget bättre än att stå i en pulkabacke och små huttra...burr

Kram
LInda

Trött...

Får man vara så här trött efter ett träningspass???Alla säger ju att man blir pigg av att träna!Ja imorgon går jag på det igen iaf=)Måste ligga i medans ork och viljan finns. Just nu e jag bara trött i ögonen...ska bli kul att känna hur mina armar känns imorgon när jag vaknar. Imorgon kommer jag åka till gymet och bara ta det lite lugnt. Har lovat mig själv att träna 3ggr/V. Så det får bli ons,tors,fre denna veckan då jag jobbar hela helgen. Nu har jag och William kommit hem från min syster. Vi blev bjudna på middag där. Marcus ville att vi skulle komma dit för barnen hade sååååååå tråkigt. Fick en liten nostalagi tripp då vi tittade på film från julen 03. Det ända jag tittade på var min fina gravida mage....åhhhh vad jag saknar den!Låter kanske sjukt,men jag älskade att vara gravid! Hoppas, hoppas, hoppas jag får uppleva den lyckan någon gång framöver. Nu ska jag hänga tvätt och bädda rent i min säng...finns inget skönare än att gå och lägga sig i en nybäddad säng

kramar på er alla där ute
Linda

Helt slut

Vaknade idag vid 8 tiden...gick upp och fixade mig en ordentlig frukost.Havregrynsgröt,ägg ,juice och kaffe såklart. Fixade lite och sen fick jag rusa iväg på cykeln. Hade bestämt träff med Victor kl 10 på gymet. Vi började med att springa lite lätt på löpbandet för att värma upp lite,men iom att jag hade cyklat var jag rätt uppvärmd. Sen la Victor upp ett program till mig med 4 olika styrke övningar. Jag som e så svag började med väldigt lätta vikter. Vill ju inte ta ut mig första passet. Vi har idag alltså koncentrerat oss på axlar och rygg mestadels.kändes verkligen att man inte tränat på hundra år. Men nu e det hur skönt som helst. Äntligen har man fått tillbaka tränings gnistan=)Vi höll väl på med styrka i ca 1 timma. Avslutade med 15 min på bandet...sen var jag död!!!!Fick bli en solning för att komma ner i varv och känna att jag faktiskt levde.Det var länge sen jag kände mig så här nyttig. Nu blir det lite vila innan jag ska hämta min lilla kille.

kramar
Linda

Idag e dagen D

Ja just det! Idag ska jag äntligen sticka förbi sportlife innan jobbet. Nu ska det äntligen bli dax. Vill även tacka Victor som ska hjälpa mig komma igång...TACK Victor...stor eloge till dig!!!Inte för att jag e något hopplöst fall,men alltid skönt när man har någon som sparkar en i baken så man kommer igång. För e det något som är svårt så är det just det att komma ur sköna soffan. Jag lovar att skriva hur han hjälpte mig till bra träning. Nu undrar ni då såklart vem e Victor!??Victor är en jobbarkompis till  mig som e jätte duktig på vad det gäller det där med träning.Vem vet kanske kan jag hjälpa han att även komma ut och springa lite...han vill se mig plågas och svettas...jag säger bara det!Pay back time;)!!!


Kallt ute idag me.Sitter nu här och undrar om man vågar sig på cykeln idag ändå. Det är ju så skönt att komma hem fort när man slutat jobba. Men vill ju inte riskera livet för att komma hem 10min tidigare. Finns ju ändå ingen som väntar här hemma på mig:(Det som är skönt när man promenerar hem är ju just det att man får tid att tänka och fundera...Vilket jag älskar att göra.Sen känns det som att man får mer frisk luft än när man cyklar. Ja ja jag får väl gå ut och göra ett halkprov;)!igår höll jag på att trilla ett par ggr.

Nu när det gäller halka kom jag och tänka på den filmen sällskapsresan när dom är i fjällen.hahaha...läkaren går ut och känner på snön för att se hur mycket gips man ska ta fram...undra om kirurgen på sahlgrenska gör samma sak...hihi

Igår var en bra dag på jobbet. Hoppas denna dag blir lika bra

kram på er alla där ute i kylan. Nu ska jag dricka en varm och god kopp kaffe...

Suck...

Jag blir så trött!!!Här har jag trott att jag jobbar kväll imorgon tisdag.Så får hittar jag äntligen mitt schema bland alla andra papper. Då visar det sig att jag jobbar 7-16 imorgon=(Men ska se om jag inte kan få byta och jobba kväll istället! Så skönt att få sova lite på morgonen...

Ser att det är en hel del som är nyfikna och är inne och läser...Jätte roligt att veta att ni e intresserade av att veta vad jag gör/gjort och om mina tankar. Kram på er alla. Nu ska jag ut i kylan och gå till jobbet.

kramar i mängder
Linda




William har somnat under bordet=)


Utvilad=)

Vaknade idag runt nio tiden och kännde mig så utvilad trots att jag vaknat ett par gånger utav att jag drömt mardrömmar. Kommer dessvärre inte ihåg alla,men en kommer jag ihåg och då satt jag i en båt och fick se en orm komma simmandes...jätte läskigt då jag fick panik och hoppade i istället för att sitta kvar i båten. När jag sen försöker simma in mot land dyker ormrackaren ner och jag började sparka...då vaknade jag!Phu det var en dröm. Tillsaken hör att jag har världens ormfobi!Förstår inte hur man kan ha dessa läskiga djur hemma som husdjur.Det var inte jätte längesen jag kunde börja titta på tv när dom visade ormar.Nä nog om detta. Idag är det måndag och jag ska jobba kvällen idag. Jobbar kväll imon med så det ska bli skönt med sovmorgon imorgon med.Det bästa av allt e att huset e städat så det är bara att ha linda kvalitetstid fram till kl 14 då jag börjar jobba.


igår hände föresten en rätt kul grej. jag och William slutförde vårat städ. Jag dammsög och han tvättade golven. Sen började han hoppa och greja i soffan.slutade med att han tog två kuddar och la sig på golvet. Jag trodde att han fortsatte sin lek där,men till min stora förvåning hade han somnat på vardagsrums golvet under soffbordet!Ska lägga in en bild så ni får se hur sött han sover där. Kanske lika bra att flytta till mindre då han ändå verkar nöja sig med att antingen sova i min säng eller på golvet...hahaha. Det är ju väldigt sällan som han dessutom leker på sitt rum.

Till alla som tänkt bege sig ut idag...glöm förgudsskull inte långkalsonger, mössa och vantar!!!Själv får jag ta mig en promenad till jobbet då det verkar vara jätte halt ute!Det e ju trots allt -7 ute...burr

Puss och kram
Linda

Nu e helgen över...

Jaha nu var alltså helgen snart över. Skönt att komma tillbaka till vardagen. Känns som man inte haft någon större koll på veckodagarna det senaste. Nu har jag varit ledig sen ons och det var ju då för mig fredag. Så vad det är för dag idag har man nästan ingen koll på. Tur att man har datum och veckodagarna på mobilen. Mina lediga dagar har iaf varit super sköna.Det som känns lite jobbigt just nu e att jag inte hittar mitt schema som gör att jag inte kan göra min veckoplanering. vill ju så gärna se när jag kan sätta igång med min träning. Vet iaf att jag ska besöka sportlife nu i veckan och fixa ett gymkort!Så underbart att äntligen hittat orken och motivatioen att få sätta igång igen. Tror att med lite träning skulle göra susen för mig,bli piggare och känna sig vältränad.Jag vill ju inte bli någon biff, men lite muskler på min kropp hade nog inte skadat. Nu ska jag slutföra mitt städ som jag började med i fredags. Hann och orkade inte dammsuga och tvätta golven då.

Lördag

Idag har jag och William,Williams kusin Wilma, filippa och hennes mamma varit på lek och bus landet.Jätte kul för dom, men herre gud så hysteriskt!!!Man blir ju trött att att bara sitta ner och lyssna på alla barn. Stor eloge till dom som jobbar där och lyssnar på detta stoj varje dag.Det fick bli hem och vila lite midda. Det e ju helt underbart att få lägga sig en stund på dagen och få sova. ikväll blir det hem till syrran på midda igen,sen ut till landvetter för att hämta min svågers mamma och kille som varit på semester i 2 veckor.Skönt när man har en inneståede skjuts sen...Nu ska jag försöka väcka lilleman som sovit i 2 timmar. Inte jätte lätt iom att han blir ett monster när man väcker han.

Ha det gottans
kram Linda

God middag:)

ikväll blev jag bjuden på midda hos min syster...bjuden för mig betyder att man kommer till dukat bord,men vem fick stå och laga maten om inte jag själv.Men jag som älskar att laga mat tog snabbt tag i laxen:)Den blev jätte god lax med pressad potatis...hur gott och enkelt som helst.. Man kokar bara potatisen och saltar den såklart...sen tar man laxen och lägger på creme cousine(tror jag det stavas) gräslök och örter in i ugnen i ca 20 min...klart!och du har en smarrig midda=)Servera gärnamed en god grönsallad med.Jag och alla andra kring middags bordet blev mätta.

kram
Linda

Fredag

Vaknade idag och kände mig riktigt utvilad.Det som står på schemat idag är städ. Inget kul att egentligen behöva göra när man e ledig,men så skönt att fått gjort innan helgen. Sen ska vi nog ta oss ut i det fina vädret idag också.Mitt nyårslöfte är att jag ska komma igång med träningen igen. Har ju haft ett uppehåll nu i ett par år...haha.Jag skulle vila några veckor iom att jag hade världens benhinneinflammation,men den vilan sitter kvar efter fem år. Så nu e det banne mig dax att snöra på sig skorna igen och ut och springa!!!Finns inga ursäkter kvar nu.

Kram
Linda

Film

Dom som känner mig vet att jag inte e mycket av en film tjej. Jag e den som gärna lägger mig ner och lixom vill gotta till det när jag ska kolla,Sen tar det inte många minuter  för mig innan jag somnar,men det finns en film jag sett flera ggr utan att somna och det är "Hur man blir av med en kille på 10 dagar"!!!Sicken bra start jag fick på detta året.Den visas just nu på 4an.Man kan inte göra mycket mer än att bara le till den filmen.så nu sitter jag nerbäddad i soffan och bara myser...

Massa myskramar
Linda

1 januari 2009

Nu har vi kommit in i januari 2009. Ett år som jag hoppas ska innehålla mycket trevligheter. Idag har vi haft en riktig slappar dag. började med att jag och William gick upp kl 10:30. Sen vart det frukost och mys framför tvn. Gick sen vidare till Marie-louise där vi var igår. Jag och Marie-louise bestämde oss för att vi skulle ta en promenad. Sagt och gjort gick vi ut en sväng. Helt underbart var det. ikväll händer det inte så mycket. William ska isäng i tid idag iaf.Själv funderar jag på att ta ett bad och sen lägga å läsa lite. Skönt att vakna utvilad imorgon.

Kram
Linda

RSS 2.0