Glömde en kul händelse...

När jag och Heidi sitter på lilla london händer något som fick oss att skratta...ja jag skulle tro hela kvällen! Jag beställer in ett glas rose och Heidi ett glas rött...vad händer...jo mitt glas rose hamnar rakt i brallan på killen som sitter alldeles brevid oss...Det roliga med hela händelsen är att dom precis skulle gå till ullevi för att lyssna på AC/DC! haha...ja så kan det gå när man inte håller armarna i styr;)
Måste ju tillägga att det var INTE mitt fel...utan servitören som tappade balansen med brickan:)

Syns kanske inte jätte väl hur blöt han blev...men tro mig! Han var sjöblöt! Haha
sorry vad du nu hette, det var ju inte mitt fel. men tyckte absolut att du skulle få en öl som kompensation för ditt blöta tillstånd:)Jag hade köpt en öl direkt om det var mitt fel:)


Jag är för kass!

Herre gud vad jag blivit usel på att uppdatera här på min blogg. Det handlar inte alls om att det inte händer något i mitt liv. Kanske kan det vara så att det hänt sååå mycket det senaste...Kan börja berätta lite vad som hänt.

jag har avslutat med någon jag träffat för att vi inte strävade åt samma håll...
Älskade syster min har fyllt 30:)
Jobbade på självaste midsommar...sen grill med min syster och hennes goda vänner
Sen har jag varit på liseberg och åkt karuseller tills att jag var grön i ansiktet!

Söndagen kände jag för Linda och Heidi kväll=) sagt och gjort...vi hamnade först på lilla London för att sen förflytta oss till bältespännarparken. Där var vi så gott som ensamna då alla andra var på AC/DC!. klockan blev 24 och vi skulle åka hem. Vad händer då när jag stiger på spårvagnen...jag mitt uppe i att skicka iväg ett sms så att jag inte tjuvåker...då jag hör ett"hej Linda"Vänder mig om...där sitter sötaste Mia som är påväg till rockbaren...sagt och gjort. Jag hängde på:) vi har ju inte setts på 100 år! Tillslut tog jag mitt förnuft till fånga..(ja det lilla som fanns kvar) och åkte hem. Var hemma vid 2 och skulle sen upp kl 6 på måndagen:) Ja lite trött var jag...ringer då till Heidi och frågar om jag inte kan komma till jobbet nästa årstid...hahahahaha. Men jag bet ihop ordentligt den dagen:) Hejja Linda!


Nu är det onsdag och jag har fått hem min underbara william som är såååå spänd inför söndagen då vi åker till turkiet!
Så på fredag när jag stämplar ut har jag semester i 5 veckor!
Puss
Linda




Jag och min underbara Heidi


haha...bildbevis på att jag var på jobbet dagen efter:)


Älskade syster 30 år idag:)

Idag är en stor dag för min älskade stora syster! Hon fyller nämligen 30 idag. Så igår tors hade vi kalas för henne. Hennes man Marcus hade fixat en överrasknings middag. Hon kom hem och trodde att hon skulle ut och springa med vår far, men ack vad hon blev lurad! Istället bjöds det på en jätte god pasta med massa parmesanost. Gud så gott...sen efter det blev det en god sommartårta med jordgubbar och present öppning.

Idag Torsdag åker William till västerås med pappa sin för att fira midsommar där. Hoppas att dom får bättre väder än vad vi verkar få. Själv ska jag jobba på midsommarafton,men bara mellan 7-15. Sen får jag se om jag åker upp till landet eller ej. Inget kul om det ska vara busväder. Då sitter jag hellre hemma och mysar i min soffa med ett glas rose eller nått. Kanske kolla på en film för omväxlingens skull. Ja ja får se vad som händer. Känner att jag kommit in lite i en depp period . Har ju lite gått på en nit IGEN! Men det som inte dödar härdar säger dom ju. Så jag måste nog vara den mest härdade person!

 Nä det är nog bara att skaka av sig och gå vidare. För ska man tro på alla dessa guiz man gör på facebook så kommer min sommar att se lovande ut:) Jag kommer nämligen att bli kär i en kille som heter Johan, vi kommer att träffas på ICA och dessutom kommer jag att gå upp i vikt under sommaren...haha Ja det är ett kul tidsfördriv med alla dessa quizen.

jo föresten så fick även jag en present igår....Jag är visst anmäld till midnattsloppet den 22 augusti! Så då får ni infinna er i stan och hejja fram mig. Starten går kl 22.05. Galet kan man tycka att ge sig ut och springa så sent en lördagskväll ,men samtidigt riktigt kul. Så nu har jag planerat vad ni ska göra den 22 aug=)

Nu blir det dusch och sen lämna william på dagis och sen cykla ner till jobbet i ösregn!

Ha en fantastisk torsdag...
Kramar om
Linda

Jag och min älskade syster!

Stort grattis till födelsedagsbarnet!

Så här vill jag att vädret ska vara nu!


Nu är det äntligen klippt!

Ja så sant som är sagt! Har under en längre tid försökt få William till frisören. Idag blev det äntligen gjort, tyvärr med  massa tårar. kände mig jätte elak...men tro mig! Det behövdes verkligen klippas nu. Han sa att det gjorde ont när hon klippte håret OCH att det killades när håret föll ner. Allt var fel, men tror nog att allt handlade om att han var super trött.

Mindre än 2 veckor kvar tills vi är i turkiet och gottar oss i solen;)!


Inte glad...

nu börjar humöret bli lite bättre...


Hann ej få en bild vaken...men visst blev det en skillnad?


Nu ska jag njuta av kvällen
Puss & kram
Linda


Goda tider:)


Vilka minnen man får när man börjar gå igenom gamla saker...Kom då att tänka på mina största idoler någonsin! New kids on the block!!!Jag kan än idag se mitt flickrum framför mig...Planscher som jag riktigt tapetserat mina väggar med,t-shirts, halsband, plånbok...fick ärva min syrras NKOTB jacka. Fatta att jag var såld på dessa killar. Blev medbjuden av min bästa kompis som fått biljetter i födelsedags present...förstå hur lyckliga vi var när dom äntrade scen och vi fullkomligt bara skrek ur vår lycka. Ja det var sann kärlek det...till dagen efter kom och jag bara låg hemma och grät av saknad till mina idoler...aldrig skulle jag få träffa dom igen. Mamma fick komma in till mitt rum med mat då jag vägrade lämna mina idolbilder på väggarna. Då var jag ledsen...Men tur att man blir äldre och kommer över en sådan tid. Låten som är med i inlägget var min då absoluta favorit. Så till er som fyller år idag....den är till er

Kärlek
Linda

Baby goodbye! Bästa låten enligt William...man kan ju inget annat än att hålla med;)


EMD och Liseberg

Var ju för en vecka sedan på Liseberg för att lyssna på Williams favorit grupp EMD. Han vann dessutom på Daim hjulet den lilla rackaren. Slog sin mamma med ett nummer:) Han fick dessutom med mig i en tur med slänggungorna, vilket resulterade till en mycket åksjuk mamma. Jag fixar inte riktigt det med att gunga och dessutom snurra runt, runt,runt! Hade en ansiktsfärg som skiftade i allt från normalfärg, lite blek som snart skulle övergå till grön...Uscha!

Nu saknar jag min stjärna...men imon kommer han hem och då ska vi ha ett stort KRAMKALAS!

Saknar dig...
Kram mamma

William med sin Daim vinst


William fick äntligen se sina idoler!

Någonstans där framme hoppar killarna Erik,Mattias och Danny runt...tro mig! Danny är ung,men ack så snygg;)



Spontan shopping:)

Hej hej...ja jag vet att jag varit dålig på att uppdatera här på bloggen,men ska försöka bli bättre på det. Iaf dagen kunde börjat bättre idag. Var super måndags trött, sovit uselt. Kom till jobbet med känslan att kudden fortfarande satt kvar mot kinden. Dagen rullade på rätt bra ändå trots min sjuka trötthet. Hem för att lägga mig en stund på soffan...finns det något bättre? Sen hem till mor och far för att äta midda och sen vidare till passcentralen för att hämta mitt färdiga pass(jag åker ju snart;)!)

Sen trodde jag att vi skulle hem,men det slutade med att jag stod och provade löparskor:) Hela shoppingen slutade med att jag fått inhandlat nya löparkläder! Så imon är det jag som ska bege mig ut i skatås löpar spår. Skönt att komma igång. Är det försent för att komma i bikinin tro? Kanske ska lägga mig i hårdträning och bli av med mina skavanker...?

Nu blir det slapp i soffan

Puss & kram
Linda



Slottis och grill:)

Nu har dagen D kommit. Vi är några på mitt jobb som har planerat för grill och brännboll i slottskogen. Jag har som en tok följt SMHI hela veckan för att se vad det ska vara för väder. Kan ju undra hur dom gör för att förutspå vädret 5 dagar i förväg. Det har nämligen resulterat till regn, sol,regn,sol,regn, men imorse när jag steg upp fanns inte ett moln på himlen:)Underbart!

Idag kommer det iaf att finnas lax på min grill...MUMS! Sen till det tänkte jag göra ett foliepaket med broccoli,blomkål,lök,champinjoner,paprika lite olivolja och kryddor.kan inte säga annat än att det är super gott!

Jag är ju ledig idag vilket alltid innefattar samma sak...STÄDA! jag jobbar ju till helgen och då är det skönt att ha det nystädat och fräscht här hemma. Får ju besök idag av Maria som ska komma förbi innan vi drar till slottis:)Inte kul om det ligger kläder och små dammtroll överallt då. Har sett att det är fler små dammtroll nu än förra året. All denna pollen som flyger in. Blir fullkomligt galen på det! Men en sväng med trasan och snabeldraken är det en lätt match. Jag kommer susa fram som värsta ghostbuster. Kommer ni ihåg den serien föresten...Kan fortfarande komma på mig nynna till den sången...haha

Nä om jag ska få något gjort här hemma idag blir det nu till att sätta igång. Hörde att min maskin med massa tvätt var klar nu med. Bara till att lägga på städsmilet och gilla läget

Ha en fantastiskt bra dag
Kramar om er
Linda

Före & efter


Före(Mörkhårig)

Efter(Ljushårig)

1 juni

Måndag och ny vecka...nedräkning har börjat. Snart går jag på semester, vilket ska bli underbart! Pratade med Williams pappa idag om skara sommarland. Ev kommer vi att ta en tripp dit någon dag under semestern. Har kollat lite priser och till min förvåning vart det inte speciellt dyrt. Det roliga är att vi ska samsas om 12 kvadrat! haha...kan bli intressant:) Nä då det ska nog gå bra.

Dagen har verkligen rusat iväg idag. Har t.o.m gjort en hel galen grej! Jag har anmält mig till Göteborgsvarvet 2010! Det ni...gäller att vara ute i god tid=)

Snabbt hem efter jobbet för att laga mat. Var hungrig som en varg då jag inte hann äta någon riktig frukost idag. Det blev iaf en super god, snabb pasta med kyckling. Om den e så nyttig vet jag ej, men måste endå dela med mig av denna snabblagade super goda rätt


Detta behövs:
Färsk pasta
Cocktail tomater
Färsk riven parmesan
Bladspenat
Ruccola
Olivolja
MUMS!





Färdiga resultatet:)
(Kycklingen är någon slags kebab kyckling då William tyckte den såg god ut)


RSS 2.0