Lite bilder bara...

Idag blir det inget långt blogg inlägg, utan mer lite bilder som jag så gärna vill dela med mig av.Har ju lovat William att pappa ska få se hans nya roller blades. Såklart att jag lägger ut dom på bloggen!

Ja dessa fick ju William av sina kusiner...sicken nervtestare för mig. Andreas...kanske kan du lära Wille att åka på dessa?

Williams frukost på sängen. Klart att man ska ha det när man fyller 5 år!

Bästa tallriken i hela Gbg....kebab house!Ett måste att besöka om man är på besök i vår underbara stad

Denna bilden är så bra!( tyvärr lite suddig då den är tagen på längre håll).En av gästerna på en restaurang jag besökte för ett tag sedan hade fått en hej klapp på axeln av kocken...det han inte visste om var att kocken precis doppat handen i mjöl...ja så kan det gå!

ja det var vad jag hade att bjuda på ikväll...Nu väntar jag bara på att datorn min ska bli färdig rensad och jag får hoppa i säng!
Ikväll blir det nog ett svanhopp...ja hur det ser ut får jag nog googla på:)
Natti alla ni söta
Linda


Hur lyckas jag?!!!

Idag har jag ordagrant snubblat rakt in i en annans mage! Skulle skynda mig till spårvagnen och på ett ögonblick är mitt värsta senarium ett faktum!! Förstå hur fruktansvärt pinsamt detta va! Det ända jag lite blygt får fram är...OJ! Inte ens ursäkta fick jag fram...hahaha. Hade jag varit med något skulle det nog känts bättre,men att i den stunden vara ensam var inte kul. Sen inte nog med det...jag blir så full i skratt efter detta att jag skrattar för mig själv. folk måste börjat undra vad jag var för en. Nä får sätta igång med mitt lilla kvällsstäd och försöka smälta detta.

Har ju glömt att skriva om det viktigaste idag!!!!mitt underbara hjärta William fyller 5 år idag. Så imorse blev det frukost på sängen och paket öppning. Sen mötte vi upp Williams pappa inne i stan när han slutat och gick och åt tillsammans... Jätte mysigt att vi kan umgås så som vi  gör. Å NEJ....Det finns inga mer känslor än bara vänskap. Nu slipper ni både undra och fråga=)

Ha en bra början på en fantastisk vecka
Linda


Söndag och helt slut!

Jag kan börja så här...Helgen har varit jätte bra,men ack så trött man blir efter att haft kalas hela helgen. William är så nöjd med allt så han här för en stund sen tokslockna på soffan. Han har verkligen fått allt han behöver. En sak som ska bli mycket intressant att se han lära sig är att åka rollerblades! Herre gud sicken nerv testare!Vet inte om jag kommer klara av att se han åka på dessa. Vet ju hur talanglös jag själv är på sånna. Men duktig som han är kommer det säkert att gå galant!
Imorgon måndag är hans riktiga födelsedag...men då blir det kalas bara för mig,william och hans pappa. Vi ska äta fisk imon som William har beställt. Ska bli gott. Någon som kanske har ett gott fisk recept?
Nä nu ska jag röja undan här hemma och förbereda inför morgon dagen. Har ju inte hunnit slå in hans alla paket som han ska få imorgon.
Ha en skön söndag
Linda

Lyckad lördag

Dagen har gått i lyckans tecken! William har haft kalas och fått massa fina presenter. Och jag har haft min vän Marie-louise och hennes barn här på middag ikväll. Så underbart mysigt vi haft. Middan blev mycket god och enkel. Vi åt färdig grillad kyckling, sallad och potatissallad. Fick nästan sommarkänslor av denna måltid.

Jag och Marie-louise har haft så bra kvalitetstid ikväll där vi pratat om precis ALLT! finns ingen man får bättre svar av än henne. Visst kan man bli helt skogstokig av hennes  ärliga svar ibland,men ger man det ett par dar så förstår man hur rätt och riktigt det är det hon säger. Finns nog inget man inte kan rådfråga henne om! Du är underbart bäst gumman!

Imon är det kalas igen...då ska vi ha vuxen kalas...Som jag skrivit innan så fyller William och hans kusin år på samma dag. Så imon blir det ett ihop slaget kalas. Sen är allt kalasande över för denna månaden.

Börjar nu känna hur John Blund börjar inta position för att söva mig. Han kommer ha ett lätt jobb hos mig ikväll...behöver bara dra ett drag med sömnpinnen över mig. Sen lovar jag att jag kommer sova som en prinsessa=)

Ni som är ute och roar er...hoppas ni är lika underbart vackra och fräscha imorgon som ni säkert  är idag på dansgolvet!
Jag kommer iaf vara pigg och fräsch;)!
Natti alla goa
Linda

Fredagsnöje!


Ja detta har jag pysslat med under tiden jag tittat på lets dance=)
Helt slut på allt blåsande!
men nu e det klart iaf!

Sicken dag:)

Idag har jag haft en jätte lång dag på jobbet...kan bero på olika saker...det har varit lugnt på jobbet,och sen att jag väntade på ett samtal idag. det gick nog bra hoppas jag.Eller det kändes så iaf. Ni som känner mig vet ju att jag älskar att prata=)Så nu är det bara att vänta och hålla tummarna på att det gick vägen.

Barnkalas imorgon...blir 11 barn som kommer hit och stökar. Underbart eller hur?!Så jag och andreas var och inhandlade allt som ska finnas på kalas,men måste nog komplettera lite imorgon. Hoppas bara att jag hinner. Fanns ju inga serpentiner i affären. Och det måste man ju bara ha när det är partaj!

William har bestämt sig för att bjuda på pizza, maräng swiss, snacks och självklart godispåse! Kan säga att jag har att göra ikväll när William har lagt sig. Lika bra att förbereda redan ikväll. Vet annars hur stressigt det blir imon bitti. Jag kan ju säga att jag har 40 ballonger att blåsa upp ikväll! Phu...någon som är sugen på att hjälpa till?

Nu blir det fredagsmys framför tv:n med chips och ostbågar:)

Ha en skön fredag ni me
Kram
Linda

Mycket godis att sortera upp i 11 godispåsar. Måste ju vara lika många i varje påse...annars e det bäddat för bråk!
haha


Fredags gott=)

Hoppas på det bästa...förbereder mig på det värsta!

Ja det är ungefär vad jag kan säga just nu...orkar inte med allt vad magsjuka heter mer!Jag kan lova att min kropp e snart uttorkad av all alcogel! Ja nu menar jag inte invärtes utan utvärtes!Måste ändå säga till alla där ute!!!KÖP DENNA PRODUKT PÅ APOTEKET...MAGSJUKAN SOM GÅR NU ÄR JÄTTE ELAK!Finns även handsprit du kan köpa i en söt liten flaska att ha med dig i handväskan eller i jackan. Du ska veta hur mycket som sprids via handtag och pengar, ledstänger OSV.... KÖP,KÖP,KÖP!!!EN LITEN FÖRSÄKRING IAF!

Helgen stundar och här kommer det vankas kalas för hela slanten. OM vi nu inte blir sjuka! Men hos familjen Jörgensen fortsätter vi med att sprita våra händer...och upp till armbågarna!

Imon är dessutom en mycket spännande dag...längtar jag till kl 15???ja det är frågan=)

Ha det gott
Kramar om er...
Linda

Blommor till er alla från mig

Nån som du...



Så underbar låt!

Rätt eller fel....

Hur vet man egentligen när man gör rätt eller fel val? Tydligen har jag trott ett par ggr att jag gjort rätt val,men lika hårt smäller dörren i ansiktet. Ett val jag är mer än 100% säker över är min underbara som William! Där e verkligen ett val både jag och Williams pappa aldrig tvekat över! Mitt eller vårt hjärta är det bästa som hänt oss...sen att det inte funkade mellan oss e inte mycket att göra åt,men som jag brukar säga eller andreas brukar säga...hahaha..
jag får/tar det jag vill ha;)

Jag och andreas hade ett kort och intensivt förhållande,men båda är vi nu överens om att vi har världens bästa son!
Hur som helst står jag inför ett val just nu som får mig att bubbla i magen...nu handlar det inte om jag vill eller inte vill ha magsjuka...utan om ett helt annat val! Suck!!!Varför kan inte allt bara vara en dans på rosor? Varför måste allt vara så komplicerat? Ja det är nog frågor jag aldrig kommer få svar på. Men snälla hjälp mig....när vet man att man gjort rätt val?


Hi hi...väntar tills på fredag så jag nästan spricker...
Puss och kram
Linda



Effektiv dag...

Precis vad jag har varit. lämnade William på dagis kl 10. Snabbt hem för att städa och tvätta. Skönt med ledig dag mitt i veckan där man får gjort en massa innan helgen. Jag har visserligen inte tid att städa innan lördag då jag jobbar kväll imorgon tors och dag på fre. Sen efter jobbet ska jag iväg och handla inför Williams barnkalas. Ska bli så mysigt med 12 utklädda barn nu på lördag...kommer väl bli 8 spiderman och 4 princessor...hahaha. Frågade faktiskt William idag vad han ville bjuda på för mat. Då svarade han med fisk,potatis och god sås...hmm frågan är om det går hem hos dom andra barnen., Får nog försöka få in han på ett annat spår.

Har idag efter mitt städande varit och köpt födelsedags present åt Williams kusin...dom fyller år på samma dag. Så det blir en massa kalasande i helgen. Jag blev så nöjd med mitt köp.

Hade ju bjudit hem mig till min goda vän på våfflor idag.. Så när jag kommer dit står maten på bordet och det var bara att sätta sig. Hennes man hade dessutom tagit med sig William hem efter dagis så att wille och deras dotter kunde leka och jag göra mina ärenden. Sådana vänner växer verkligen inte på träd! Ni är guld värda!

Nu sitter William i badet och ska strax upp för att äta kvällsmat och sen bums i bingen...Vad ska jag då hitta på? något bra på tv kanske? Föreslå nu bara inte hockeyn...mycket roligare att se det live. Ja ja...jag brukar alltid kunna sysselsätta mig på ett eller annat vis.
Ha en skön kväll
Linda

Ljusare tider!

Jag har kommit på att drar man inte ner persiennerna när man går och lägger sig, så vaknar man mycket piggare. Vaknade idag kl 7...kanske lite segt att vakna så tidigt  då man är ledig. Men så skönt  att vakna av ljuset. William ska vara på dagis idag enbart för att skolungdomar skulle komma och spela teater. Då tänkte jag passa på att bli färdig med hans födelsedags presenter. Kan inte fatta att han nu snart blir 5 år. Var ju inte längesen jag var gravid. Men att tiden går fort kan nog inte någon gått miste om.

Igår när jag kom hem från jobbet fick jag ett mycket roligt telefonsamtal...ja vad ska jag säga. Blev full i skratt när vi lagt på. Sen var jag bara tvungen att ringa Heidi om detta. Vad samtalet handlade om kan jag inte riktigt gå in på,men intressant var det!.

Våffeldagen idag me...Ska hem till goda vänner och äta nygräddade våfflor med grädde på. MUMMA så gott. Sen får även jag och min vän tid att prata lite då barnen leker...hinns tyvärr inte med att träffas så mycket nu för tiden,men då gäller det verkligen att ta vara på dagar som ges!

Nu ska jag fixa iordning lite här hemma och sen göra mig och William också iordning.

Ha en skön dag alla...Och glöm inte att frossa i våfflor idag
Våfflor
Kramar
Linda



Kalla mig nojjig!

Men jag får fullständig panik av denna magsjuka som härjar runt mig nu! Känns som det inte spelar någon roll vart jag än vänder mig så e det någon som är dålig. Så idag när jag åkte hem från jobbet besökte jag apoteket för att inhandla lite sprit...tyvärr inte sprit för invärtes bruk, utan handsprit och ytdesinfektion. Tycker ALLA borde införskaffa sig detta! Var inte alls dyrt heller. Handspriten kostade 67 kr och ytdesinfektionen 38kr. , men tror nog att jag köpt detta till vilket pris som helst. Har ingen lust att åka på det då jag har massa kalas till helgen. Min skatt fyller ju 5 år den 30 mars. Så vi kör på barnkalas på lör och vuxen kalas på sön. Nä tror det i daxläget bara handlar om att hoppas på det bästa,men förbereda sig på det värsta! får jag det så  får jag det...kanske inte mina arbetsbyxor känns lika tajta i midjan efter den kuren!
Ha det gottans och glöm inte tvål och vatten OCH MASSA HANDSPRIT!!!
Kramar om er
Linda


Fullspäckad lördag

Nu äntligen har lugnet innfunnit sig i min kropp. Lördagen innehöll som sagt en massa trevligheter. Jag hade fått ett mail av  Andreas om att Studio world skulle komma till stora teatern. Man kunde då anmäla sitt intresse om att få bli sminkad och ta massa bilder. Jag och Heidi nappade såklart på detta då både jag och hon skulle gå ut på lördagen,men på olika håll. Snabbt dit och sminkas och fotas för att sen ännu snabbare hoppa in i taxin för att hem och hämta partyväskan för att återigen sticka iväg. Nu var det så att min syster hade som en kul grej styrt upp en liten överraskning för sin man med lite olika aktiviteter så som bowling, äta på den lilla feta på magasinsgatan och sen ut i disco mörkret och fullkomöigt dansa loss...ja tro mig. Fanns ingen i vårt sällskap på 11 pers som tog det lugnt! Alla var helt galna. Men SÅÅÅ kul vi hade. Idag när jag slog upp mina bruna ögon hade jag nästan en "nära döden upplevelse"!!!Sån uppförsbacke ingen kan ana!Bara att sätta på kaffe för att sen inta filt och soffa och små titta på tv:n med ett öga. Jag och Heidi hann aldrig aldrig titta på bilderna igår då tiden drog iväg för mycket. Så idag vid 15 tiden fick vi äntligen se dom...Vi passade även på att äta en välbehövlig sen mlunch på kebab house. Ja det var precis vad min mage och kropp behövde.
Ikväll blir det bäck om jag orkar hålla mig vaken tillsdess...ja det återstår att se.
Ha det gott alla
Linda










Säg vad ni vill...Men fin låt=)

t

Majorna!!!

Finns det någon värre stadsdel att köra bil i??? Jag undrar då detta. Jag var snäll nog  att hämta Williams pappa idag från jobbet då jag var bjuden på midda hos min syster ,och William ska vara hos pappa i helgen. In till stan för att hämta upp han,men både jag och William blev fulla av skratt när vi helt plötsligt är  inne vid läppstiftet...ringer i panik till Andreas och säget att..."du får komma över till operan då jag inte vet hur man kommer till ditt jobb"...vi lägger på och helt plötsligt är vi alldeles utanför hans jobb. Ja ni som åkt bil med mig vet att jag både e talanglös på att hitta och planera min körning. Hur som helst..Andreas kommer ut och nu skulle vi bege oss mot majorna!!! Stadsdelen som BARA innehåller enkelriktat och spårvagnar som kör kors och tvärs. Skönt att höra Andreas i baksätet..."Ja nu tar vi det lugnt Linda"!Erkänner att jag tycker inte alls om att köra i majorna...sen till det värsta. Ska köra upp mot Godhemsgatan(lågt nr någonting) då e dom så smarta att dom tillåter att man får parkera på båda sidorna, vilket betyder att får man möte e det bara att hitta en ficka någonstans att snabbt köra in till. Fick möte av både buss och  personbil. Då var jag inte nöjd!  Släpper av William och Andreas för att bege mig hem...tänker att detta måste vara en genväg....AAAA eller hur! Sen väg!,men vad förväntar man sig om man kör bil i majorna???!ska nog inte bli taxi chaffis iaf! Det e konstaterat!
Nä nu blir det slapp och mys för att sen dra täcket över huvudet och invänta lördag som innehåller...ja nästan för mycket. Återkommer som sagt med vad jag ska göra denna lördag=)
fredags kram
Linda



Helgen närmar sig=)

Torsdag kväll och jag riktigt känner att helgen snart är här! Helgen innehåller en massa trevligheter...kan tyvärr inte gå in på detaljer, men lovar att skriva om det när jag kan:)Det som är lite tråkigt i alla trevligheter är att jag  börjar få ont i min vänster arm...IGEN!Blir så trött på att ha ont i den. Men sen å andra sidan har jag ju legat väldigt lågt med min träning! måste komma igång med både löpning och styrketräning!Jag ska tydligen tävla i slutet av maj....herre gud. Vad har jag gett mig in på...Du föresten....efter vårt samtal i går på fejjan bestämde jag mig för milen! TACK ska du ha. Kommer nog gå vägen. Bara man kommer ut och får springa lite=)
  Nu ska jag fortsätta att kolla på den stackars killen på lyxfällan som verligen satt sig i skiten p.g.a en bil!
Puss och kram
Linda


Vilken underbar dag!

Idag har det ju varit rena rama vårvädret! Helt underbart fantastiskt. Fick leta fram de gamla sol glajjerna då jag tycker det är så jobbigt att kisa i solen. Gick och hämtade William på dagis kl 11:30. Sen var det bara att gå ut och suga åt sig så mycket sol som möjligt. Vinden är iof fortfarande lite kall,men hittar man en sittplats i solen där det är lä e det underbart. William tog fram sin cykel och cyklade runt som en vilding som just kommit ut på grön bete! Tur att cykeln ligger på blocket då den är alldeles för liten för honom. Så nu har jag ett projekt att lämna in hans större cykel på punkterings service. Det är så kul att se...när solen kommer fram kryper  folk ur sitt vinter ide...man träffar på de som man inte sett sen  hösten då det fortfarande var gott väder ute. Folk börjar hälsa igen med ett stort leende på läpparna. Där ser man hur mycket solen betyder för oss. Nu ska jag vika tvätt...inte jätte kul ,men tyvärr ett måste i detta läge!
Ha en fortsatt bra kväll
Kramar
Linda

William på sin pyttelilla cykel,men det funkar ändå...någon dag till iaf=)Ska verkligen ta tag i cykelservicen



Jag påpälsad i solen...vinden kom ju trots att jag satt något sådär i lä


Hemma spa=)

Det är just vad jag har haft ikväll...unnat mig riktig lyx alldelses för mig själv. Det blev ansiktsmask,kropps peeling,fotbehandling...och självklart fick rakhyveln göra sitt. Så underbart att få ta hand om sig själv ordentligt ibland. Kände att ikväll var en sån dag. Ner till köpcentret och inhandla ansiktsmask och kroppspeeling...allt annat hade jag hemma. Så nu sitter jag här och känner mig ung och fräsch och njuter av min smoothie...hoppas det håller i sig i ett par dar då jag på lördag ska göra något galet. Återkommer med mitt projekt då.
Puss och kram mina goda
Linda

Så bra produkter...lovar de fungerar

Mycket skum ska man ha när man badar

Vem har sagt att man måste vara snygg när man har spa?

Fötterna behöver också vård!Glöm inte dom!!!
Denna produkt hittar du på apoteket...kan jag varmt rekomendera...blir inte alls kladdig och kletig!

Håret behöver sitt med. Den här produkten använder jag 1-2 ggr i veckan. Det är en inpackning som innehåller provitamin B5. Dom som vet säger att det är bra för håret. Den hjälper iaf att återuppbygga torrt och slitet hår.




Efter mitt spa blev det en god smoothie...så gott och den innehåller:
Massa frysta hallon,blåbär och jordgubb
 En skvätt God morgon juice blodapelsin
 Vanilj yoghurt efter konsistens och smak!
MIXA
NJUT!


Nöjd och glad efter mitt hemma spa...testa denna kuren du med...du blir inte besviken!
Natti
LInda


Underbara sol!

Vilket väder jag vaknade till idag. Solen sken och jag kunde höra fåglarna kvittra utanför mitt fönster. Och inte tala om söndagen när vi kunde äta lunch ute på gården. Då kan man säga att vårkänslorna sprudlade i kroppen. Var på ett så gott humör att jag blev köpsugen:) det fick bli en ny mobil. Alltid kul att förnya sig. Tänk egentligen vad solen ger energi. Jag blir iaf pigg och känner mig lycklig!
haha...sicken klyscha!Så dagens schema ser ut fööljande...
Fixa och dona hemma
Sticka och byta Williams skor till en större storlek
Sen jobba!
Kan ju inte bli mycket bättre...eller?
Ha det jätte bra
Kramar om er alla
Linda


Min nya mobil

Kalas imon:)


William ska på kalas imon till sin tjejkompis...jag fick köpa present. Måste nog vara den tråkigaste mamma att köpa present. Ja hon får mjukt paket...jag älskar kläder och vet att barn har användning för det. Barnen idag har redan allt. Så det fick bli en snygg jeans kjol och hello kitty t- shirt, men håll med om att det är snyggt. OM jag får barn igen hoppas jag på en flicka så man kan köpa söta kjolar och klänniingar! Men självklart blir jag glad vad jag än får...om jag får ett till.


Stora snackisen idag!!!

Japp den verkar gå som en löpeld på mitt jobb nu...ja då pratar jag inte om den fantastiska löneförhöjningen som man får när man jobbar inom vården, utan om den förbannade magsjuka som hittat sitt feste hos oss. Vi och min avdelning har än så länge klarat oss. Ska bli intressant och se vad man kommer tillbaka till på måndag när jag ska jobba kväll. Jag är ju den som blir hypokondrisk bara jag hör ordet spysjuka. Inte blir det bättre när det sitter lappar ÖVERALLT  där det står att alla besök sker på egen risk pga magsjuka. ville nästan bara vända och gå hem igen när man möttes av denna fantastiska information i morse när man skulle börja jobba. Nä usch fy och blä...SNÄLLA ALLA SOM LÄSER...HÅLL TUMMARNA FÖR ATT JAG KLARAR MIG!!! glömmer nämligen aldrig år 04 när William 8 mån och han fick skiten...tar ett par dar och jag åker på den. Till saken hör att Williams pappa då var i sthlm på utbildning och jag e ensam hemma med barn och jag själv som är dålig. Andreas kommer hem pigg och fräsch ,men även han fick sig en släng. Det var ingen kul period alls då. Kan jämföras med en nära döden upplevelse ungefär...så kändes det som iaf. Nä det får allt hålla sig borta från oss.
Nu till något positivt. Fredag och helg. kalas för William imorgon lördag. Sen blir det midda och melodifestivalen h
emma hos mig. Syrran och familj kommer oxå. Funderar på att laga en god lasagne, sallad och vitlöksbröd...vad tror ni om det?Nä nu ska jag greja iordning efter middan och sen hoppa i mjukisen för att gotta ner mig långt ner i soffan. Ha en fantastiskt bra fredag...
Kramar om er alla
Linda


Fredags hälsning från mig och William=)


Blommor till sig själv????

Så vackert med Tulpaner och rosor ihop....


E det verkligen okej att egentligen behöva köpa blommor till sig själv???Ja man kan ju inte ta för givet att få,men tänk så trevligt det skulle vara med att få ett blombud;)!
ja ja...det kommer väl någongång!
natti alla
nu blir det sängen för mig
Linda


Kanske skulle jag byta mönster?

Ja alla har vi väl ett mönster efter vad vi söker efter...ja då menar jag inte kläder,gardiner osv...utan av killar. Jag har under senare år haft ett mönster av min dröm man. Han ska gärna vara lång, mörkt hår och blåa ögon. Ser man tillbaka på dom jag träffat ser dom nästan likadana ut. Allt mellan 1.83-1.93. Kan låta kul att jag som är 1.60 vill ha en lång man,men faktiskt så är det så. OCH poängtera...MAN! Trött på pojkar som inte vet vad dom vill!Nä kanske skulle jag se över mina krav. Han med mina önskemål kanske inte ens finns...kanske e det en kort, tjock med bruna ögon som egentligen är mitt mönster. Ja det får nog mina drömmar avgöra. Nu blir det bingen:)
Natti alla godisar
Linda

Fotbollsspelare?


William har en mycket fotbolls intresserad morfar...syns det tro?
Dessa fotbollsskor och fotboll fick William av morfar och mormor=).
 TACK ni är bäst!!



efter regn kommer solsken?!!

Idag har jag varit ledig,men ack så trött...känns som jag velat sova hela dagen. Både jag och William slumrade till här ikväll på soffan efter middagen. Så nu sover han gott i sin säng efter att jag fått bära in han. känner att snart e det slut somnat för honom på soffan. Han blir ju inte lättare direkt. Imorgon tisdag är det dax för begravning...suck så jobbigt. Kanske kommer allt bara kännas lättare efter det...ja vad vet jag. Inget kul med begravningar iaf.Nu vill jag ha värme och vår! Vädret idag har jag inte riktigt förstott mig på ...sol,regn,molnigt,sol igen och sen skuren från hell!!!Inte bara vädret som verkar förvirrat!Nä nu blir det vika tvätt,plocka ur diskmaskinen och sen gotta ner sig i soffan. Ska verkligen försöka komma i säng i tid ikväll. 
Ha det gott alla
Kram
Linda

60 års kalas:)

visst är det så...min syster och svåger fyller båda 30 år i år. Vad passar då bättre än att vi alla åker utomlands ihop. Det blir alltså jag,william,mamma,pappa,syrran och hennes man och deras två barn. Hela familjen åker den 28 juni till turkiet och bor på ett all inclusive  hotell. Hoppas bara man har karaktär att hålla in på allt gott. Annars kommer man nog lägga på sig ett extra kilo eller två. Så om allt går vägen med semester önskemål kommer jag i år att ha 5 veckor! WOW!!!Så underbart fantastiskt härligt. Börja hela sommaren och vara brun...eller ja solbränd iaf. Har kanske inte förmågan att bli riktigt choklad brun då jag är ljus i hyn och fräknig.Riktigt kul nu att ha något roligt att se fram emot.
Ha det jätte gott
Kram
Linda

Hur tänkte jag där....

Uppenbarligen inte alls.Varför lär man sig aldrig att vissa personer ringer man inte när man är ute och dessutom vet att personen sover. Har lyckats ringa ca 12 gånger på loppet av 20 min! KLANTIGT LINDA!Ja, ja fick ett mindre glatt samtal i morse där jag på andra sidan luren hade en mindra glad...Jag är verkligen jätte ledsen.
Nu ska jag strax dra mig ur soffan och sticka till jobbet
Kram
Linda

nu går vi ut och gör gbg osäkert!!!


Den slutliga bilden av vår förfest...nu e gbgs killar i fara!!!
Here we come!

Love
Linda & Heidi


Heidi och min utgång...det kommer mer!


Puss på dig min bästa vän!

Heidi i sitt esse!

Jag iordning,men inte Heidi=)

Party???

Så var det lördag igen och jag jobbar. Har varit en mycket lugn och skön dag på jobbet. Jag och Heidi har under veckan pratat om att ev hitta på något trevligt idag. Så när jag ringde tidigare idag var hon ej så sugen längre...GAHH! Behöva sitta ensam hemma en lördag kväll! NEJ vill inte alls var min tanke. Jag vet att det är nyttigt att lära sig vara ensam,men jag tycker verligen inte om det. Uppskattar inte alls ensamheten. Hur som helst. Det går ett par timmar. Sen känner jag vibrationer i fickan. Jag fick ett sms där det stod" ok party ikväll du och jag" Visst var det Heidi som ångrat sig! Du är för skön gumman. Så när jag sen kommer hem ska jag ta mig ett långt och välbehövligt bad. Känner verkligen för det idag. Ska även få i lite färg i håret. Sen är det bara till att göra sig fin. Så håll i hatten alla som ska ut i gbg...För det ska jag och Heidi med;)!
Som jossan alltid skriver...
Puss och kram ses på stan
Linda


HAHA...JAG DÖR!

Detta måste jag bara skriva om! Pratade med en god vän till mig förut...Ja detta är inte mig själv jag skriver om utan det är en vän...Vi pratade om allt mellan himmel och jord. Sen kom vi till höjdpunkten av vårat samtal. Hon berättade då om den killen som hon nu träffar lite. Dom hade haft vuxen mys...mer säger jag inte,MEN till det bästa av allt. När det var dax att klä på sig lite så kunde hon ej finna sina trosor!!!HAHA Hon vände upp och ner på hela sovrummet när det till sist kommer in en hund nöjd och belåten med hennes halva stringtrosor i munnen! Han hade alltså ätit upp dom. Jag om någon skrattade när jag fick höra detta. Tråkig humor??? Ja lite kanske. Kanske en liten tanke man bör ha med sig när man är i ett hem med djur... Se för gudsskull till vart du klär av dig=)
Kram
Linda

Vård av sjukt barn:(

Nu var det dax för oss att tömma magen på dess innehåll. William vaknade imorse och sa att han mådde illa i munnen,han drack lite vatten och det kändes bättre. Han ville ha lite yoghurt vilket han såklart fick. Sen tar det inte många sekundrar innan han åter igen säger att han mår illa (Hann precis hämta hinken)!!!

Nu såg jag ett senarie framför mig med en super dålig William och en massa tvätt som ska tvättas under hela dagen,men konstigt nog vart det bara denna olycka. Han Har varit super glad och pigg. Har t.o.m ätit tacos till lunch. Vem skulle vara sugen på det om man mådde illa?

Vi behövde komma ut en sväng så vi klädde på oss och gick ner och handlade. Både jag och William blev sådär jätte sugna på smoothie! Det fick de bli. Sen har vi köpt fredagsmys! GOTT.

Nu ska jag plocka och dona lite. Ha en skön fredag och hoppas ni håller er friska och krya
Kram
Linda

Vår fint...

Vilket underbart fantastiskt vårväder vi har idag. Nu tror och hoppas jag banne mig att vi är påväg mot skönare temperaturer. skulle iväg och kolla på skor idag med mamma,men till min stora besvikelse var skorna inte alls sköna. Kändes förstora trots att det var storlek 36. Så det vart inga skor,MEN massa fint till vardagsrummet istället. Tog en sväng in på hemtex och hittade nya gardiner,lampa, och 2 st löpare till mitt matsalsbord! Kommer bli så fint när det kommer på plats. Det är rena rama vårfärgerna! Ljust gröna gardiner och ena löparn likaså. Sen den andra duken är med lila,gröna,rosa och gula ringar! Super läckert...och lampan är med tulpaner på=) Lägger in en bild så får ni se. Så just nu sitter jag här sprudlande glad och börjar få riktiga vårkänslor i kroppen. Nu e det bara HAN som saknas...sen e allt komplett!
Kram
Linda


Vackert=)


Denna låter får mig att påminnas om Emmas och Rogers bröllop 2007. Får mig också till fler sköna minnen. Det är en låt som betyder mycket för mig och många andra...

Älskar Winnerbäck!


Lyssna på denna underbara låt!

Så underbart!


Får man inga blommor av någon...ja då får man köpa det till sig själv! Älskar att ha tulpaner hemma


Min och Williams super goda middag...Lax i ugnen,kokt potatis och romsås!!!Naturligtvis massa sallad...GOTT!


Dagen som varit...

Idag har väl egentligen inte hänt så mycket...jobbat,handlat,hämtat william på dagis,hem laga mat samtidigt som jag städat. Det gäller att vara effektiv. Imorgon torsdag är jag ledig då jag ska jobba helgen. Så min tanke med att städa ikväll var att då slipper jag det imorgon och kan bara ha det gott. Kanske kan jag och William hitta på något roligt istället! Var inne i en sko affär idag...hahah. Har sett ett till par skor som jag vill ha. Ska suga lite på karamellen. Vem vet...kanske sticker iväg imon och köper dom ;)Nu e det bad och kvällsrutiner för lilleman. Ha det gott...
Kramar
Linda


LINDA=SUPERGLAD!

Idag är sista dagen för mig som handdiskare!!!Imorgon får jag en diskmaskin! Wooo hooo så glad jag är. Har alltid sagt att det är lite av en avkoppling att stå och diska efter maten,men när man blir erbjuden en sådan underbar maskin kan man ju inget annat än att tacka ja. Så imorgon om jag hittar bärhjälp åt pappa kommer maskinen på plats...inte nog med det! jag kommer att få en torktummlare med_! HEJ DÅ hänga 60 tvätt!Hur underbart som helst att slippa stå och hänga handdukar,sängkläder och trosor/kalsonger... och sist men inte minst....STRUMPOR!Jag e ju dessutom av den sorten att jag MÅSTE sortera strumporna innan jag hänger dom. Nu är det bara att slänga in allt och vänta på att det blir torrt och sen vika ihop och in i skåpen!

Så man kan säga att min vecka började mycket bra...förutom min röst som inte e överens med mig. Fortfarande hes. Nu har jag dessutom börjat få ont i halsen när jag sväljer. Bara att ev vänta sig en brak förkylning oxå,men det kan jag ju ta med tanke på all annan otur jag haft innan.känns som att livet vänder till det bättre nu.

Annars är det inte så mycket mer som hänt..lugnt på jobbet och mestadels på ett mycket gott humör.

Kramar
Linda

Ungefär så här glad är jag över mina nya maskiner...lite tillgjort kanske,men jag bjuder på det


Ego bilder på mig själv:)

Jag i en jätte snygg mössa! Tack för lånet Jonny! Nästa gång jag träffar dig kommer din mössa försvinna...bara så att du vet!;)



En glad Linda



sicken kväll!

ja nu e söndagen stundad och ny vecka väntar framför oss.Igår var det partaj med Andreas,Sandra,Jonny,Thomas,Cicci, Vi hade en sån klockren förfest med bra musik och massa kort tagning. Väntar med spänning på att få se dessa!
Festen fortsatte till Deep. Jätte kul där med,men av någon anledning fick jag för mig att jag skulle till Glow och möta upp ett par kompisar.Sen till det värsta senariet....JAG LYCKAS SPÄRRA MIN MOB! GAHHHH. Förstå hur handikappad man känner sig utan att ha någon mobil. Ja ja.Fick bita ihop och gå tillbaka till deep då jag inte fann mina vänner på glow. Nu var det på med sökar radarn...hur 17 skulle jag hitta någon bland alla dessa människor? Men sagt och gjort...(TUR att du är lång Jonny!) Såg han komma gåendes och mitt uppdrag kunde avslutas. Sen skulle vi gå till nivå,men när jag öppnade munnen och talade med min väsande hesa röst tyckte vakten att jag var för full! VA!!! Jag var väl inte mer berusad än dom andra som stod i kön. Ja nu är det ju så att min hosta har satt sig på stämbanden och jag har blivit super hes! Hur som helst...jag fortsatte med ett annat sällskap upp till Park lane,men där slutar mitt bloggande då det slutade med katastrof!

Ha en fortsatt skön söndag
Kram
En mycket hes Linda!

RSS 2.0