Idag gäller det!

Kan man ha mer oflyt än mig just nu??? Stormvarning och otränad ska jag ge mig ut och springa Blodomloppet! Börjar undra vad F*N jag gett mig in på. Visserligen är det bara 5 km, men har jag ännu mer otur kommer jag väl få motvind också. Kanske bara att bita ihop och visa att det finns en "liten löpare" i mig:) Ni som läser innan jag startar kl 18:25 kan väl hålla tummarna för att jag kommer runt utan problem:)

nu ska här grejas och fixas innan William komer hem

Puss & kram
Linda

Hade mycket hellre suttit så här idag:)




Är det så konstigt?

Jag  har en person i min närhet, som dessutom står mig väldigt nära. Om jag får höra att någon kört ett ojysst spel bakom hans rygg...är det då konstigt att man reagerar och ifrågasätter hur "någon" tänkte där? Att man sen ska bli kallad det ena och det andra...är det okej? Jag blir så fruktansvärt arg när jag får veta vissa saker. Det var inte min mening att lägga mig i, utan bara ifrågasätta om det var så sjysst! Sen finns det alltid två versioner av en händelse...det vet och förstår jag. Som sagt...det handlade varken om att sätta dit eller hänga ut. Så om det nu är sant eller osant vet bara de inblandade parterna. Hoppas att allt löser sig till det bästa:)

(Hoppas någongång att du förstår att det du sa sårade mig. Trodde aldrig att du om någon skulle kalla mig dessa ord! Visst du var arg ,men ibland handlar det om att välja sina ord.)

Nu ska jag jobba vidare
Puss och kram
Linda

Halv fyra på soffan:(

Visst är det helt underbart att slumra till på soffan framför tv:n? men att sen vakna till 03:30 av att lampor lyser och tv:n, datorn står på och dessutom har du inte borstat tänderna...det är mindre underbart. Men jag lyckas titt som tätt med detta. Inatt gjorde jag det igen, men det är bara att dra sig ur den sköna soffan och sen börja projektera med allt som ska stängas av, släckas och borstas. Som tur är har jag inga problem med att sen somna om i sängen. Vaknade upp idag kl 8:45 och känner att jag är jätte utvilad:)Det är skönt däremot.

Jobbar kväll idag med. Sen har jag bara två dag turer kvar denna veckan. Fredag såg jag här om dagen till min förvåning att jag är ledig. Vilket passade mycket bra iom att vi ska upp till stugan över helgen. Och om vädret stämmer som dom sagt ska det bli KANON väder! Då vet ni någon som kommer pressa i solen;)!

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen fortsätta med mitt lilla städ. Det är så härligt när man fått gjort sådant innan William kommer hem. Mer tid för att få mysa med min lilla stjärna:)

Ha det gott alla
Linda

Så cool i mina borttappade solglasögon!

Nu är det inte lång tid kvar!

Tiden går ju så fort att man knappt hänger med! Snart går vi in i juni månad vilket betyder...SNART SEMESTER OCH TURKIET! Fredag V 26 stämplar jag ut och går på 5 veckor ledigt. Helt fantastiskt underbart.

Vad semestern kommer innehålla är inte riktigt bestämt än, men klart är turkiet. Sen vill jag så gärna komma upp till Stockholm och min underbara vän Emma. Skara sommarland har jag och Williams pappa pratat om lite....ja ja vi har gott om tid att planera och fundera på vad som komma skall. Att William får en lugn och skön ledighet är klart det viktigaste.

Snart onsdag och tävling. Ja hur detta kommer gå vet jag ej. Har ju inte tränat något alls. Ja kanske lika bra att bara se det som en kul grej. Släppa allt vad tid heter. Jag är ju fortfarande lite hes, men runt kommer jag iaf att komma. Om jag så ska krypa sista biten.

Ha en bra start på nya veckan

puss o kram
Linda

Sommar och sol

Underbara Emma med William

Grillfest

Så nu vart första grillfesten avklarad. Blev super lyckad! Synd bara att det var många som anmält sig,men tyvärr inte dök upp. Kan bara säga så här! NI MISSADE EN SUPER MYSIG DAG MED MASSA SKÖNA MÄNNISKOR!

kommer inte skriva något långt inlägg. Utan bjuder på några sköna bilder istället.

Jag och Petrha


Alex

'
Alex och Andreas


Carro o jag


Massa god grillmat



Rosevin=)




Andreas "göttar" sig i gräset



klarblå himmel


Carro och jag igen




WOW!


Världsklass! Kommer bli en perfekt dag för grillfesten som går av stapeln kl 15 i Azaleadalen!

(Bilden är tagen idag kl 08:00)

Pigg och utvilad!

Kan börja så här...klockan är just nu 06:06 lördag morgon. Nu undrar ni såklart vad jag gör uppe så här tidigt, men har man sovit sig igenom en hel fredag behöver man inte mycket mer sömn nu efter att sovit hela natten också. Jag fick spontan inbjudan till Stonefunkers spelning i torsdags som slutade med massa gott innanför västen. Så igår mådde jag som jag absolut förtjänade. Att jag sen inte hade någon röst var väl lite trist,men vad 17! jag hade ju ändå ingen att prata med.

Idag är det århundradets grillfest på G! Hoppas nu vädret e med oss. Som det ser ut på SMHI verkar det vara uppehåll idag med lite moln. Så att jag e e vaken nu gör inte så mycket iom att jag ska marinera kyckling filee och även göra potatissallad! Mums så gott:)

Under tiden som jag nu sitter och skriver har jag på kanal 4 och dom visar teletubbis! Usch vilket värdelöst barn programm. Tänk så många barn som tittar på detta program och inte får lära sig "riktigt språk" Under de första minuterna säger dom "losa" vilket betyder rosa, sen "kjabbi kjäm" viket ska vara någon kräm av något slag. Varför ska man prata bebisspråk?! Upprörande!!!

Ni kom jag och tänka på fler saker som vi gärna lär våra barn.
Vovve
kisse
nana
Varför inte bara säga som det heter? Jag kan faktiskt slå mig på bröstet och säga att jag ALDRIG  pratat bebisspråk med William! Nä säg som det heter. Blir mindre komplicerat för barnet då. 

Nu blir det kaffe UTAN mjölk. Ja det får gå för denna gången. Överlever nog allt efter min dag i går fredag!

Puss & kram
Linda



Vad e det för en dag?

Ja vad e det för en dag. nej det är ingen vanlig dag för det är Andreas födelsedag hurra, hurra, hurra! Stort grattis på dig. Nu är du inte längre 31 utan 32!!! Hoppas iaf att du får en fantstiskt bra dag.

Vaknade idag kl 06:30...underbart när man ska jobba kväll och kan få ha lite sovmorgon, men vad gör man inte om man har en son som vaknar av att han vill ha frukost? Bara att sakta men säkert dra sig ur sängen.

Så som jag laddat för att ta mig i kragen och gå ut och springa idag efter jag lämnat William på dagis. Till min besvikelse ser jag att det fullkomligt ös regnar ute! ja ja en sann llöpare bryr sig inte om lite dåligt väder...eller? Gäller att springa fort så är man ju hemma mycket fortare igen.

Idag är det överlämning av vår lilla skatt. Pappas vecka är på ingång, men han får inte ha han så länge då William vill åka med syster upp till landet imorgon kväll. Men innan dess så får dom passa på att ha massa mys. Vi ska faktiskt åka till kungbacka imon jag , William och Andreas för att kolla på systers pojk spela fotbollscup. Kul att titta då man redan i deras låga ålder kan se talanger.

Nu ska jag leta fram mina löparkläder och skor. Ett steg i rätt riktning=)

Ha en bra dag
Kramar
LInda

Bjuder på en "gammal" bild av födelsedagsbarnet

Värdens sötaste!


Visst e han söt? Och pandis e med som han fått av pappa=)

Förvirrad!

Ja det är väl inte första gången jag är i ett förvirrat tillstånd. Vore ju super konstigt om allt bara flöt på?! Ja så är det att heta Linda. Alltid något som jag funderar på...hur kommer det att bli, vad vill jag osv...Är ju snart 28 och mina senaste år har varit ett virr varv. Skönt att allt är som vanligt! hahaha. Frågan är ju fortfarande om jag någonsin kommer veta vad jag vill! En sak är jag helt säker på iaf...men det kommer jag inte att skriva om här på bloggen;) finns bara en person där ute som vet vad jag vill och känner. Synd att det ALDRIG kommer att besvaras.

Kort vecka denna vecka. Kan man säga mer än SKÖNT?!!! Så för mig e det ju redan ons om man jobbar mån-fre. Mycket som händer. Jobb, fotbollscup, projekt fixa mitt hår och sen världens grymmaste GRILLFEST! Underbart härligt när man har en massa kuligheter framför sig. Det gillar jag.

Nu ska jag laga mat.

Ha en fortsatt skön måndag


Kramar
Linda


Vem har sagt att man måste ligga ner när man sover???



En mycket trött William:)
I


Oj herre gud!

Vad hände???? Blev så supertrött att jag efter slttskogen fick gå hem och lägga mig en stund. William gick med syrran och hennes familj på kalas. Somnade som en stock och vaknade upp vid 17:30. Ja det tar på krafterna av att vara 3  barns förälder över en natt. Så nu sitter jag bara och väntar på att min skatt ska komma hem lortig som få. Ett bad och sen bums i bingen för honom.

Ny arbetsvecka är på intåg. Skönt att denna veckan blir kort. Jag kommer bara jobba mån-ons! Underbart super härligt. Ska du göra något kul under kristihimmelfärd? Jag ska ta det lugnt tors,fre för att verkligen ladda för grillfesten Andreas "mitt ex" har styrt upp i slottskogen! Tjoo hooo va kul när någon tar tag i festligheterna. Så är du i göteborg lördag den 23 maj är du super välkommen! Kl 15 börjar vi samlas. hoppas på stor uppslutning denna dag.

Nä om jag skulle ta mig ner till affären och handla lite. Såg att smöret börjar ta slut och även min favvo juice  "Godmorgon blodapelsin" Super god vill jag lova!

Ha ett bra slut på denna veckan och en fantastisk början på nästa

Må gott
Linda

Carros porträtt av mig. Ser ni vilken slående likhet?

Lite bilder bara=)

                                                                           Solar på min underbara balkong

"Gegga mojja" är kul att leka med!

Bara jag=)

Mina balkongblommor=)

Jag och min underbara Heidi

Löpning för hela slanten!

Igår var det stora Göteborgsvarvet och idag blir det att ta sig till slottskogen igen för att hejja fram min systerson. Jag har kommit på hur kul det är att studera folks olika springstilar. En del kan man nästan se från start att det här kommer inte gå vägen. Undrar samtidigt om dom vet vad dom gett sig in på, men vissa har så skön avslappnad stil att det ser ut som att dom inte gjort annat i sitt liv än att bara springa. Frågan är hur man själv ser ut egentligen?. kanske e jag den som folk undrar hur detta ska gå. Eller e jag den som fixar det galant. Kanske kan ni studera mig när jag ska springa blodomloppet! Det är ju bara två veckor kvar tills att jag ska snöra på mig skorna och flåsa runt mina 5 km. Behöver nog komma ut lite och känna på det. Annars kan det nog gå riktigt illa.

Eurovision song contest var ju igår. Själv var jag den och fler i mitt sällskap som somnade på soffan. Jag, William och systers båda barn somnade som 4 klubbade sälar! Vaknar kl 00:30 och då var det projekt bära in barn till sina sängar. Svettigt värre, men det gick bra.

Nu blir det att plocka undan och bädda sängar för att sen få i oss lite lunch innan vi ska till slottskogen.

Ha en skön söndag och må så gott
Kramar
Linda


Göteborgsvarvet

Oj vad det ska hejjas idag. Har väl inte många känningar som ska springa, men jag och William har lovat att hejja fram Alex! Tror att han kommer fixa detta som ingenting. Stort lycka till idag!

Under morgonen har jag  fixa till våran picnic som vi ska ha med oss till slottskogen. Jag ska ta med kyckling och min syster ska göra en jätte god potatissallad. MUMS vad gott det är att äta ute. Och inte att förglömma denna underbara sol vi har idag. Skönt för oss åskådare, men ack så varmt det kommer bli för de som ska springa. Glöm för allt i världen inte att dricka under loppets gång.

Vi får heller inte glömma att hejja på Marlena ikväll!Har på känn att det faktiskt kommer gå vägen för sverige.

Nu ska jag duscha och få på min kläder. Tror det får bli kjol idag. Allt för att få sommarkänsla.

Ha en fantastiskt skön lördag

KRAM
Linda

Gjorde jag rätt?

Det vet man kanske aldrig, men som det känns just nu tror jag nog allt det ändå. Just nu och en tid framöver behöver jag nog ha denna distansen till dig iaf. jätte tråkigt då jag bara älskar att tala med dig i telefon. Men efter igår tog jag mitt förnuft till fånga och insåg att det är för jobbigt. Ja ja så kan det vara ibland...

Idag kommer min älsklings William hem till mig igen! LÄNGTAR till att få kramas med dig, men snart så!!! Idag är det "drop in fika" på dagis. Fika, lotterier och en liten loppmarknad. Så mys mys.

Nä nu springer klockan iväg och jag ska gå hem.

Ha det gott alla där ute
Kram
Linda


 


Vad gör lite dåligt väder???

Helgen gick i en rasande fart. Fredagen bestod av mysig uteservering på linne med massa trevliga människor..framförallt en mycket trevlig man. Lördagen blev inte mycket gjort hos mig. Låg mest och tråka i min ensamhet.Somnade kl 22 på soffan och vaknade kl 02:00 av att tv:n stod på och lamporna lös. Lika bra att  bara ta tag i det och släcka ner för att ta ett långt hopp till sängen. söndagen vaknade jag upp som en prinsessa kl 09:30. Pigg och utvilad. Ut en sväng på vårat lilla torg som hade lite uppträdande och marknad. Sen till kvällen som var det bästa på hela dagen.Hem till en mycket trevlig och mysig "vän"för att kolla lite film och bara umgås. Och han kan verkligen laga mat . Fick en jätte god thaiwok. Du e grym i köket;)!Bara så att du vet;).

Jag fick den stora äran att välja film vilket jag ALDRIG kommer att göra igen! Har ni inte sett "Eden lake"gör det då heller inte. slutade med att vi bytte till en lite snällare film som "Patrik 1,5!."Mycket bättre. Den första var så fruktansvärt rå och läskig. Vill inte alls se slutet på den. 

Trots första valet av film slutade kvällen mycket bra ändå.

Slog  mig att det bara är 6 veckor kvar till att vi åker! Tjoooo hoo!!! Så fantastiskt underbart.

Mycket känns bra nu. Hoppas på att det fortsätter så.

Vad gör lite dåligt väder när så mycket annat känns bra;)???

Puss och kram
Linda

Ingen rubrik!

Oj vad jag blivit dålig på att blogga nu för tiden. Varför det är så vet jag faktiskt inte. Tar nu iaf chansen när jag är på jobbet och snart ska gå hem.

Kan ju iaf skriva om min super braiga onsdag...Kunde inte bli bättre. God mat och super trevligt sällskap;) Massa att prata om. Mer än så kommer jag inte skriva i detta inlägg:), men vem vet...kanske kommer det fler sådana bra dagar. Jag hoppas på det iaf!

Helgen närmar sig och jag har absolut inget planerat. Känns lite tråkigt. Men men kanske ska man bara vara hemma och göra INGENTING? Kan vara skönt det me. Hoppas på sol för då kommer jag packa en liten väska och cykla till nått varmt ställe och sola. Tycker att förra helgens bränna börjar försvinna. Ja vi får se vad helgen har att erbjuda.
Ha det gott
Linda




 


Oj så måndagstrött

Borde man inte vara pigg och utvilad efter helgen? Ja det var då inte jag idag. Ganska lätt att komma upp i morse, men när klockan började närma sig 12 hände något. Ögonen  började ordagrant gå i kors!!! Blev så där trött att jag nästan fick panik. På med kaffe...nog första gången sen jag börja dricka  kaffe som jag tror att jag faktiskt blev pigg av det. Sen var det full fart på mig igen=)

Helgen min har varit super mysig. Var ju och besökte underbara "gläntan"! Kom upp strax före klockan 13 i fredags...sen var det näsan mot solen. Och visst har det gett resultat! OJ OJ OJ så mycket fräknar...grrrr! Sen inte att förglömma den röda färgen som även pryder mitt ansikte. Skönt med sol. Har alltid funderat på vad det är folk hela tiden smörjer in sig med...kan det vara solskyddsfaktor tro;)???Ska nog höra efter. Verkar bra iaf. Dom har nämligen inte samma skära färg som jag har.

Denna veckan är det jobb mån-fre. Känns tungt då jag oftast har någon ledig dag mitt i veckan. Ja ja lika bra att bita ihop.

Min vecka med William börjar lida mot sitt slut=(Onsdag ska han hem till pappa sin. Tur att en vecka går fort. För det betyder ju då att han snart är hemma hos mig igen=)

Kanske ska jag nu börja träna igen. Var ju ett tag sen jag rörde på döfläsket! Måste inse att snart ska bikinin på igen...uscha!Måste dessutom ut och hitta några nya. Funderar bara på vilken modell man ska ha i år. Som det känns just nu får det bli stora shorts och t-shirt! Allt för att dölja... 


Undrar om veckan kan innehålla trevligheter med...Hoppas, hoppas, hoppas! Vet att det ev kan hända något trevligt på ons;)

Nu ska jag plocka ur diskmaskinen
Må gott
Linda

RSS 2.0