Alla hjärtans dag

Ja det låter ju så fint, men ska man inte alla dagar visa kärlek och att man uppskattar människor i sin närhet? visst är det det super trevligt att man blir uppvaktad under en dag som denna, men jag uppskattar nog mer att bli uppvaktad när man som minst anar det. Jag kanske låter suuuuper bitter, men det är jag INTE!!! för imorgon rullar bilen ner till skåne och min älskade man. Då ska det spridas kärlek! Älskar verkligen att vara i min Anders famn...känna en trygghet jag inte trodde fans.
Älskar dig mitt hjärta.

Idag har jag och William haft besök av en god vän till mig...ostbricka fick det bli ikväll...alltid lika mysigt när man har lite goda tillbehör till som olika marmelader, frukt och gott bröd å kex.

Nu ska jag påbörja packningen för vår resa söderöver...ja i tanken iaf ;)

Om man ska dra en slutsats av detta inlägg så får det bli...

Glöm inte av alla andra dagar som finns i veckan. Att visa att man tycker om någon osv finns ingen bestämd dag

Puss å kram
Linda

Älskar dig


Om jag bara kunde...

Ja jag säger då det...jag drar igång den gamla ring rostiga bloggen, men jag uppdaterar knappt inget. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt. Nu ska jag försöka. Helgen har då innefattat jobb till sena fredags kvällen, sen på lördag fick jag över mina älskade syskonbarn...fotboll på dagen och grymt trevlig hemmagjord pizza kväll med melodofestivalen hemma hos min goda vän Marie-louise. Tusen tack goa vän för denna kväll...Söndag packade vi ihop oss för en söndagspromenad i sisjön...ja isen var så tjock att vi gick över sjön. Barnen fick titta på några som satt och pimpla...jag ville mest gå ifrån isen då jag tyckte det var lite obehagligt att stå på en sjö man annars badar i. Väl hemma i värmen...ja det vart lite kallt efter ett par timmar ute slog jag mig ner i soffan innan jag började tillaga en smarrig tacopaj... jag delar gärna med mig av mina recept...känns som att jag kommer dela med mig av lite goda maträtter i min blogg. Mat är livet och så är det bara...håller ni inte med???
Imorgon jobbar jag som vanligt för att sen hem och infinna mys och packa ner kläder som ska med ner till skåne. Jag hade turen denna gång att kunna vara ledig under sportlovsveckan vilket då passar perfekt för mig och William att åka ner till min älskade man i skåne.
Söndag= söndagsfilm och ikväll bjuds det på Wallander...kommentera gärna vad du tycker...nu ska jag kolla på den.
Puss å kram
Trevlig söndag


Veckan som gått

Veckan som varit har varit innehållsrik...jobbat, samtalat med människor som jag egentligen känner att jag ödslat min dyrbara tid på...ni vet samtal som absolut inte ger än något!
jag har även varit med min älskade son på skridskoäventyr. Mycket trevligt.
Idag fredag har jag jobbat alldeles för länge...jobba över på en fredag är väl så där kul...eller vad tycker ni?
Nu är det slapp/soffmys som gäller.William valde att sova över hos sina kusiner ikväll när jag ändå skulle jobba... Imorgon blir det fullt hus igen. Williams kusiner kommer på besök och ska sova över. Så vad sägs om att ta en ordentlig sovmorgon imorgon lördag? låter ju fantstiskt härligt. Hoppas ni alla som läser har haft en bra fredag.
Puss å kram
Linda


Ledig

Så kom den dagen jag väntat på hela helgen. Ledig dag där jag ska göra ingenting!!! Har jobbat under helgen och vad passar då bättre än att bara slänga sig på soffan och njuta av att min Anders redan har städat och tvättat när jag plikttroget varit på jobbet. Han är helt fantastisk. En riktigt ordningsam man. Någon sovmorgon blev det dessvärre inte. william börjar skolan kl 8:10 så det var bara att stiga upp med det hollywood leende jag har på morgonen. Nu ska jag lägga mig på soffan. Gosa ner mig med en filt och njuta av mitt kaffe. Hoppas ni alla får en fantastisk dag...
Puss å kram



Im back :)

Vad sägs om att jag börjar uppdatera bloggen lite???
Ja jag har fortfarande världens bästa pojkvän...hinner lixom inte med allt. Jag och Anders har blivit med katt. En underbar kisse vid namn Silas. Hon är en blandning av norsk skogskatt och bondkatt...faderns ras e okänd :) Lösaktig mamma har hon ;) Allt rullar på i en rasande fart...mycket händer... 1 år 4 mån :) ja jag är världens lyckligaste. Förlåt alla mina bloggläsare...hoppas ni kommer tillbaka och kommenterar en massa :) ska försöka att uppdatera bättre...känns som att jag skrivit detta förut, men visst saknar jag bloggen lite iaf :) hoppas ni alla har haft det lika toppen bra som jag har haft under mitt år :) en dag då jag har massa ork lovar jag att uppdatera en massa :) tjing tjing på er alla godisar :)
puss å kram
Linda


RSS 2.0