Valborg

Nu sitter jag här igen på balkongen med datorn i knät, men också med ett glas rosè. Bara trevligt sällskap som saknas...VAR e du! Vill inte sitta här alldeles ensam. super trist....kan verka desperat efter att träffa "HAN" men så e det inte. Tycker bara inte om ensamheten. Sen om det är en tjej eller kille spelar ingen roll.Bara jag har någon att prata med. Älskar att prata. Det kan dom som känner mig bekräfta=)Som sagt det e valborg och alla ska ut på olika tillställningar,men jag vet ej vad jag vill göra. Är inbjuden på grillfest  vid chalmers, men vem vågar festa med chalmerister...kan sluta riktigt galet!
hahaha

Så vad som händer ikväll e fortfarande oklart.Återstår att se!

Ha det bäst
Linda


Underbara, underbara sol=)

Jag är världens lyckligaste just nu. Inget speciellt som hänt. Bara den stora gula som lyser för fullt just nu. Jag är en riktig soldyrkare....hahaha. Tro mig=) Nu börjar fräknarna ta över. Klockan är just nu 20:19 och solen är påväg ner bakom skogen. Hur underbart är det inte att kunna se en solnedgång??? Synd att jag sitter ensam på min balkong. Ända sällskapet är en dator jag har i knät. Ja alltid något.

Hade en facebook konversation igår med en vän. Vi pratade väl inte om något speciellt, men något som fick mig att bara le var när vi kom in...eller jag kom in på det med picnic vid havet. Åh vad jag saknar att packa ner massa gott i korgen och åka ner till havet med trevligt sällskap och titta på solnedgången. Det om något är vad jag saknar. Kanske kan man få till det någongång.

Nä blir det så blir det...jag om någon skulle tycka det var super mysigt

Idag fick jag hem min goding. När vi sågs på dagisgården blev det en så lång kram att vi knappt kom loss från varandra. Så underbart att nu är han hos mig en vecka. Det är säkert jätte bra för William att få kontinuitet i sin vardag, men attans vad jobbigt det är för mig som förälder. En vecka för mig är ju jätte lång tid att inte få träffa min stjärna.Så nu blir det massa mys och kramar denna veckan innan han ska till pappa Andreas igen.

Hoppas ni alla får en skön valborg. Jag är den som kommer sitta hemma och mysa i min ensamhet då William faktiskt åker upp till landet redan imorgon iom att dagis är stängt på fredag och jag tyvärr måste jobba, men jag slutar tidigt. Då blir det häng gas på "gamla bettan" upp till gläntan! Så för er egna säkerhet....håll er ej på vägen som går mot alingsås. Jag vet...man sparar inte mycket tid av att köra för fort, men lite över hastigheten VET jag att jag säkert kommer köra! Har fått synpunkter förut ang min bilkörning...att jag skulle vara dålig på att planera min körning....hahaha. Kan jag verkligen inte förstå. Minns speciellt en körning i januari då en vän åkte med. Han tyckte jag var dålig på att planera min körning. Han var t.o.m rädd för att inte få uppleva sin födelsedag som var inom den närmsta tiden. hahaha!!! Men det fick han. Ingen skada skedd. Jag kan faktiskt avslöja att ända gången jag krockat var med bilskolan! Den ni...försök slå den=)!

Nä nu ska här packas ner lite grejer som William ska ha med sig imorgon

Ha det jätte gott alla
Kram
Linda

Åh så mycket gott!

Nu är du välkommen på frukost,lunch,midda och kvällsmat! Fick handlat en massa gott. Har verkligen handlat allt mellan himmel och jord!. Jag älskar ju att bjuda på mat...om det finns något att laga till vill säga. Summan slutade på netta 1975.94! Så om jag inte för för mig att jag e sugen på annat än det som finns, kommer jag bara behöva komplitera med det alldagliga så som, bröd,mjölk,pålägg och yoghurt. Kanske något mer.

Jag kom inte iväg förens vid 18.30...skönt tänkte jag då jag tycker det e underbart att nästan vara ensam i affären, men ack så fel jag hade. Kändes som att alla föräldrar som finns hade tagit med sina trötta griniga ungar just denna dag. JAG höll på att få panikågest i affären! Visst jag e själv mamma, men att höra andras barn grina från det att dom kommer till att dom går därfrån tär på mitt humör!!!Skönt att William är så väluppfostrad;)

Nu har vi börjar planera för den kommande helgen. Ska bli så skönt att komma upp till "landet". Syrran...jag ser det faktiskt som mitt oxå;) Älskar att få komma dit och bara vara. Man gör så lite som möjligt, men ändå har man såååååå trevligt och mysigt . Tänk er att sitta på altanen och titta ner på sjön som ligger spegelblank. Där skulle man vilja vara med "HAN" alldeles ensam någon gång;)Blir ju kär i kärleken av bara tanken.

Syrran åker iaf upp redan på tors med sin vän och alla barn. Jag kommer upp på fredag eftermidda då jag jobbar 8-13:30 på fredag. Sen e det "nästan" stänga av mobilen och andas in den friska luften. LÄNGTAR!!!

Nu ska jag strax hoppa i säng
Natti
Linda

 

COMHEM!

Finns det något värre än sura säljare. Jag har under en längre tid haft comhem som leverantör av tv,bredband och telefoni. Nu har jag kommit till insikt att dom krånglar mer än dom gör nytta. Jag kan sitta i telefon och helt plötsligt byts samtalet. Eller när jag är ute på nätet loggas jag bara ut. Sen har det ju  blivit lite billigare att faktiskt ringa från mobil. Kommer ihåg när jag hade mitt telia kontantkort för 100 år sen. Har för mig att det kostade 6 kr i minuten då. Där ser vi ju redan att det blivit en klar förbättring. Nä suck för comhem. Dom kan hitta sina kunder någon annanstans. Mig kommer dom mista. Nu ska jag bara se om jag kan säga upp mitt abonnemang hos tele 2 oxå. Sen e det ut och leta efter ett bra internet och mobilabonnemang. Förslag någon??

Jag är ju ledig idag. Kanske ska man snöra på sig skorna och ge sig ut på en liten löprunda.  Skulle vara skönt att röra på "döfläsket" =)ja vi får se va som händer. Ut ska jag iaf. Sen blir det storhandling på ica maxi.

Kramar
Linda


Rött,vitt och rosè

Ja visst är det olika sorters viner, men gör för allt i världen inte samma misstag som jag gjorde i lördags! Åh uscha vad jag mådde igår söndag. Trodde nästan att jag höll på att dö för en kort sekund!

Kvällen började iaf hemma hos Malin i majorna(trevlig granne hade hon dessutom;)..)Sen gick vi vidare till Jerker som hade vernissage. Där bjöds det på en super god soppa. Jag är ingen soppfantast, så att få mig att ta en gång till är ett mycket gott betyg!. Efter detta åkte jag,Heidi och Malin in till storstaden och snubblade in på Deep!  Där var det  fullt ös. Ja så kan det gå. Var nog hemma runt 4 tiden. Då hade jag fått nog och tyckte att kudden mot min kind var saknad.

Sen till idag måndag när jag efter många om och men tog jag mig sakta men säkert in i duschen. Duschade lite kallt så att jag skulle vakna. Tro mig...det funkade inte alls i dag. Fick för mig att kolla mitt schema vilket gjorde att jag fick mord i sinne!!!ATTANS jag har lyckats en gång till. Trodde att jag började kl 7, men 8 skulle jag visst börja! Visst hade jag kunnat åka till jobbet en timma tidigare, men inte denna måndagen. Gick raka vägen tillbaka till sängen!
 HAHAHA.. Där var det varmt och gott fortfaande.

Nu är jag iaf återställd. Kan bero på att jag imorgon tisdag är ledig. Så ikväll ska jag roa mig med att vika tvätt och städa av lite här hemma. Tänkte låna bil imorgon med för att fylla på kyl och frys. Behövs nu:) Min skatt William kommer ju hem nu på onsdag igen. Då är det ju faktiskt bra om man har mat hemma att kunna servera.
Hoppas ni alla haft en bra helg
Kram
Linda


Då var det klart...

Jag kan nu berätta vad det är för galet jag gjort och vilket samtal jag väntat på...ja det är sant! jag sökte till "ensam mamma söker" för sista hoppet att faktiskt träffa"HAN"! Fick besked idag att jag INTE gått vidare till slutcasting i sthlm. Självklart känns det skit bittert just nu. Visst jag var en av 30 utav tusentals sökande. Så visst har jag gått långt. Tänk alla dom som inte ens blev uppringda eller inte ens hade ett hembesök. Så visst är jag lite stolt och nöjd.Men jag undrar verkligen vad dom vill ha. En som sa att hon sökte kärleken,men idag förstår man att det var kändisskap, eller en riktig tråkig bullmamma. Eller ska man vara hyperenergisk karaokesjungande mamma? Ja vad vet jag. Tydligen vart jag inte rätt person för detta tv programm. Bara att söka vidare och hoppas på att träffa den som är rätt för mig. Kanske har du ett bra alternativ som passar mig och mina kriterier?Hör isf av dig=)

Lite kul är det egentligen med alla dessa intrevjuer jag gått igenom under denna resan. Jag har fått många svar på saker jag kanske inte innan visste om mig själv. Vad jag söker och varför egentligen. Känner iof att jag e fortfarande insnöad på ett mönster. Vet att det inte är bra då jag kanske väljer bort killar som kanske faktiskt varit mycket bra objekt. För när jag tänker eller ska förklara för någon vad jag söker låter det alltid samma sak...Han ska vara lång, mörkt hår och fina blåa eller iaf ljusa ögon...hahahah. Jag kanske är på helt fel vatten och fiskar. Sen får jag alltid till svar att det är ytligt att gå på utseende, men för mig är det viktigt! Jag vill ha något fint att titta på. Sen är kläder och skor oxå något jag tycker ska vara ordentligt och snyggt.

Kanske finns en anledning till att jag är singel...hahaha, men vem har inte krav på den man i hopp om ska dela sitt liv med. Kan ju inte ta vad som helst. Inte jag iaf!

Nä vem vet..kanske blir det jag och Andreas igen. Det är vad AlLA andra tror iaf. Men mitt svar är fortfarande att man inte blir kär i sina vänner!Fast tanken är ganska rolig. För tänk om det blir så att en magisk kärlek blommar upp igen och där sitter vi på ålderns höst att blickar tillbaka på alla våra turer vi haft genom vårt liv.William kommer och hälsar på med fru och barn...ganska söt tanke ändå.

Nä det fick bli mina sista rader för idag. NEJ jag är varken bitter eller har tappat hoppen. TYcker bara det är lite trist då man vänt ut och in på allt för att sen snubbla på mållinjen.

Förövrigt kan jag tillägga att jag sitter just nu på min soliga balkong och bloggar.

Kram
Linda

Väntar!

Nä nu ger jag upp hoppet! Gräver ner mig"ja jag vet att jag skrev i sms:et att jag INTE tänker gräva ner mig". för en stund. Återkommer när hoppet är tillbaka och jag ser ljuset igen!!!Att ett samtal kan spela så stor roll i ens humör...GALET! Ja helt kört e det ju inte än,men som det känns just nu gick det käpprakt åt skogen:(!!!!

Kanske jag bara behöver vila en liten stund så känns det bra igen...eller kanske plantera dom förbannade blommorna som står på balkongen och bara väntar på att få komma i krukorna?! Ja vi får se vad som händer här!

Fin i håret blev jag iaf=) Det är kul...TACK Jennifer! Jag blev verkligen super nöjd!

Jag e inte bitter...bara inte riktigt såååå glad som jag brukar
Kramar om er iaf
Linda

Så var det äntligen dax!

Vaknade pigg och utvilad idag...känner i hela kroppen att idag kommer bli en mycket bra dag. Klockan 11 ska jag infinna mig i frisörstolen!!!Tjooo hooo så skönt det ska bli med lite förändring. Ska se om jag inte senare kan få till en före och efter bild.

Idag ska William till pappsen sin. Så då ska jag passa på att ha lite vuxen tid/prat med min underbar vän Marie-louise. Kanske ska jag köpa med mig lite gott=)Godsaker kan man ju aldrig få för mycket. Vet iof var dom har sitt "gotteskåp"=)hahahaha...Det kommer dom aldrig kunna gömma undan. Jag hittar det alltid;)!Jag är ju den egentligen som har svårt för att gå i andras skåp, men det finns några som jag kan gå i skåpen hos. Och det är hos mor och far(som det dessutom oftast inte finns onyttigt hos, utan bara nyttosaker. Kanske om man har tur kan man hitta mörkchoklad, men det tycker jag ju inte om)Min syrras skafferi kan jag oxå öppna. Och där finns det ibland gott. Fast Marie- louises skåp är alltid en jackpott! Jo det finns ett till...Hemma hos Willes pappa kan jag öppna med gott samvete.

Gårdagen skulle ju gå i fixarns tecken, men det vart inte mycket med det...jag bäddade iof rent i sängarna och fick även tvätta en massa. Så lite nytta gjorde jag. Kanske kan jag få ett nytt ryck i kväll. Eller kanske imorgon torsdag då jag oxå är ledig. Inte illa att vara ledig 3 dagar i rad mitt i veckan. Kan faktiskt tycka att det är riktigt skönt att vara ledig på vardagar.

Nu ska jag bädda och sen är det dusch och påklädning som gäller.
Ha en skön onsdag
varma kramar
Linda

Varför ska det va så svårt???

Blir inte klok på mig själv!!!Har jätte mycket att göra,men kommer inte till skott. Hittar hela tiden annat att göra istället för att sätta igång här hemma. För gör jag inte det själv finns det ju heller ingen annan som gör det åt mig. Har många gånger funderat på att skaffa städhjälp. Det är ju dessutom avdragsgillt! Tänk så skönt att ha någon som kommer en gång i veckan eller varannan och städar, bäddar rent i sängarna. Kanske någongång även tvättar fönster. Det är banne mig mitt mål att få till något sånt någon gång! Eller så kanske det räcker med att träffa en MAN som kan är villig att dela dessa sysslorna med mig. Det vore ju det bästa kanske! Nu ska jag iaf "raffsa" ihop sängkläderna och slänga in det i tvättmaskinen...ett steg i rätt riktning iaf!
HEJJA MIG!
Nu kör vi!!!
LInda

Äntligen!

Nu är helgen och måndagen strax över. Har varit fruktansvärt trött idag. Har gått som i en dvala. Inte nog med det. Jag hade planerat för att gå hem lite tidigare idag tills jag 13:55 får ett sms av Heidi där hon skrev: Möte nu strax...kommer du? Hade såklart helt glömt bort mötet idag. Suck...jag som skulle få gå hem om bara en liten stund!Det var bara att bita i det sura äpplet och bita ihop.

Mötet gick bra och jag hämtade William strax före fyra. Snabbt in i affären för att handla lite till kylskåpet och även middagsmat. Jag var både trött och hungrig. Ingen bra kombination när man heter Linda! Men det gick bra ändå. Fixade ihop värlens godaste spaghetti med köttfärssås! Snabbt gott och enkelt.

Imorgon är det tis och jag är ledig...undra om dom då kommer ringa! Har ju nu förtiden ständig huvudvärk och magont! Hur länge ska man orka vänta???

På tal om något helt annat...pratade med några jobbarkompisar idag om förhållande osv...Vi kom in på de här om att ligga sked när man ska sova. Så intressant att höra hur olika vi är. Jag är ju som någon vet värsta SOVA SKED TJEJEN! Finns det något mysigare egentligen. Fick iaf höra att dom som jag pratade med inte alls tyckte om att sova sked...knasigt folk vi har i sverige! Måste nu bara hitta mig en sovkompis som oxå tycker om att skeda;)!

Hoppas ni haft en bra start på denna veckan
Kramar om er
LInda

Älskar dig...

Finns ingen som jag älskar så mycket som underbara William. Jag har jobbat i helgen fast jag egentligen hade Wlliam helg...tyvärr blir det så ibland. Tur att man då har sin underbara syster som tog med william upp till "gläntan". Han bara älskar att få vara där...tänk er själva att kunna vara ute i natuern från morgon till kväll!

När han kom hem till mig idag fanns det ingen tvekan om att här behövdes en ordentlig dusch!!!Lortiga barn är glada barn! Han hade lekt så att han var lortig från topp till tå. Som förälder e det faktiskt underbart att se. Ni som inte har barn kanske tycker det låter konstigt. Men visst kan man tänka tillbaka till när man själv var liten och kom hem super lortig...visst hade man då haft jätte skoj?

Jobbar imorgon måndag...sen är jag ledig i 3 dagar. Mycket som står på schemat. Det ska klippas/ färgas hår, samtal ska inväntas och sen ska jag ha samtalstid med chefen! Kul att höra hur man skött sitt jobb. Tror inte jag behöver oroa mig över det samtalet iaf. Sen har jag blommor på balkongen som ska planteras...och sist men absolut inte minst!!!Tvätta och städa=(Trist och tråkigt, men tyvärr ett måste.

Nu lir det tv och slapp. Upp tidigt imon

Massa kärlek till er alla
Linda

Tillbaka till det gamla

Ja visst e det så. Jag ska gå mot det ljusare hållet i mitt hår. Så som jag egentligenn är i grunden. Var och besökte en frisör idag...hon vart mycket fundersam över vad vi skulle hitta på. Tillslut kom vi på att Om vi börjar med att lägga i en massa ljusare slingor så får vi bort allt det sotiga i mitt hår! Nu har jag nästan lovat mig själv att sluta upp med hemma färgning. Så på ons nästa vecka blir det förändring vill jag lova. Kul att bli lite sommar ljus i håret.

Visst är det skönt nu när man börjar få fram de tunnare plaggen ur garderoben. Vårskorna kan börja spatsera runt på stan igen. Jag blir glad och lycklig nu när vi gått in i den perioden som jag älskar mest av alla årstiderna.

Något som mer är mycket intressant är att jag och Andreas nu börjat ha ett vecka/vecka schema för William. Innan så har vi haft halva tiden var,men med en lång och en kort vecka vilket jag tyckt varit bra. Inga långa perioder mellan varje byte, men den som börjat undra var han ska vara dagen efter är ju självklart lilleman själv. Så nu får jag släppa egoismen i mig och börja jobba på att ons-ons ena veckan har jag ej Willam..Tur det finns telefon:)

Nu är det kvällsmat som vankas...Wille får vara uppe lite längre idag då vi är lediga imon. Så för den som också är ledig imon kommer vi att finnas till i slottskogen om vädret tillåter

puss & kram
Linda

hmm...hur tänkte han?

Ja iblandfunderar man verkligen på hur folk skriver...Läste igår kväll innan jag gick och la mig mitt inlämnings kvitto från netonnet. Blev så full i skratt att jag faktiskt låg och skrattade för mig själv i sängen. killen i butiken hade skrivit så här...Hon säger att hon spillt DICKA i tangentbordet, men hon säger också att den går att SÄTTA PÅ!. Ja jag säger då detta. Borde inte jag kallas kund iaf?

Pratade med "någon" igår som undrade varför jag inte skrev så mycket mer om honom i min blogg. Jag kan ju inte skriva så mycket om en person som jag inte träffar längre...eller?Men visst skulle jag vilja skriva  en massa och bara bra saker. Typ om allt roligt som vi hittar på osv...men icke. Man kan ju inte få allt. Men jag fick ju lite under den korta stund det vara...suck för dig!

Ha en bra dag
Linda

Ledsen...

Så nu vart min käraste dator på lagning. Kändes mycket tungt när den lämnades in,men det kommer ju BARA ta 3-4 VECKOR! Så jag får väl roa mig med annat. Får passa på att fingra lite på andras datorer när jag får chansen. Just nu är jag hemma hos Andreas för jag har lämnat av William här.,Så då passade jag självklart på:)

Dagen har för övrigt varit mycket bra. Passade på att njuta lite av solen när den tittade fram. Sen vad som hände kan jag inte förklara...värsta regnmolnet drog över mitt jobb! Kom en skur och sen vart det fint igen. Konstigt väder vi har här på västkusten!

Idag när abstinensen blir som värst hemma funderar jag på att ta en sväng med dammsugaren...har sett att det börjar bildas små konstiga ludna bollar under sängen och i vissa hörn. Sen kanske det kommer en bra film på tv? Eller så hoppar jag i bingen tidigt ikväll och vaknar upp pigg och fräsch imon bitti. Nä skämt och sido...det är jobbigt att inte ha min dator, men samtidigt kan det nog vara ganska skönt att slå ihjäl tiden på något mer vettigt!

Ha en skön kväll
Pussar i mängder


Äntligen är tummen ur!

sagt och gjort...nu har jag äntligen fått över det jag vill spara på ett usb minne. Min dator vart  ju med om en liten olycka för snart 100 år sedan. Och jag har verkligen in i det sista dragit mig för att lämna in den, men nu har snällaste Andreas hjälpt mig att fixa detta. så om allt nu går som det ska och jag får låna syrrans bil imorgon så SKA jag lämna in den. Kommer bli tomt att inte ha min kära dator på ett tag,men kanske e det ett perfekt tillfälle att ta upp min bokläsning igen. ska ändå försöka blogga lite då jag får tillgång till någons dator.

Har inte skrivit något på ett par dar,men allt har verkligen gått i ett. Fredagen bestod ju av hamburgegrillning i slottskogen. Kvällen blev det midda hos Marie-louise. sen lördagen åkte jag, william och mamma & pappa till danmark och bodde på fredrikshamns hotell över natten. Super mysigt med alldeles för mycket god mat. Så idag fick det bli en rask promenad till jobbet. känner att byxorna börjar spänna på något i midjan=( Men det ska jag försöka få bort igen! Måste komma igång med min träning igen...

Nu hoppas jag snart få ett besked som jag väntar på med spänning=)Lovar att återkomma med vad när jag vet mer=)

Ha det gottans
Linda
 

långfredag!

Idag blir det att packa ner massa gott i massäcken! Ska till slottskogen och har tänkt vara där hela dagen. Kunde inte vakna på ett bättre humör idag. Jag menar vem blir inte glad av att vakna när man säkert har en kroppstemperatur på nästan 100 grader. Intrasslad i täcket som om jag vore en kåkong(eller hur det nu stavas)och allt detta för att solen skiner rakt in i mitt sovrum. Ja då kan jag tycka att det är ett bra uppvaknande.

Funderar på om man faktiskt ska köpa med sig en liten engångsgrill. Korv med bröd kan ju  vara gott när hungern tar till. Kaffe är ju ett självklart måste! Frukt och kanske något annat gott får nog hänga med ner i säcken. Åh vad jag vill ut nu. Jag älskar ju solen...solen älskar mig. Det märker jag när jag kommer in igen då mitt ansikte ser helt blästrat ut av alla mina fräknar...suck för dessa prickar! Får alltid höra att det är charmigt, gulligt, sött med fräknar! Men vem har sagt att jag vill vara söt eller gullig. Det kanske är det när man är 5 år,men inte när man snart är 28!!!hahahaha. Ja ja jag får väl bara acceptera dessa. Har ju en gång i tiden försökt skrapa bort dom med en disksvamp. Inget att rekomendera. Prickarna fanns kvar plus att jag fick ett stort sår på näsan. Jag var visserligen inte så gammal då. Kan jag varit 13-14 någonting!

Nu ska jag ringa Marie-louise för att checka av vem som tar med vad!
Ha en skön långfredag och ut å njut av den underbara solen!
Kramar
Linda
 

Vårstäd!

Min underbara vän Heidi kom hit idag och hjälpte mig med att vårstäda här hemma...eller hon kom och hjälpte mig möblera om i mitt sovrum och sen behövde jag bära ner möbler jag inte ville ha till sopprummet. Hon e så duktig på att se det lilla extra...så hon har gått runt här idag och flyttat på blommor, knackat i väggar mm. Det som är så skönt med henne e att hon verkligen känner sig hemma här...ja det hoppas jag hon gör iaf=) För det vill jag verkligen att hon ska göra. Resultatet av allt blev KANON! Tusen tack gumman...löööv joooo!

När jag hämtade min skatt idag från dagis vart han på ett strålande humör...men sakta men säkert kom tröttheten smygandes. Han blev ledsen för ingenting den lilla godingen. Men vad e då bättre än att få kramas med sin mamma och få vara så där lite ledsen. Sen när tårarna var torkade var det full fart ut på gården och leka med de andra barnen.

När Wille var ute passade jag på att göra världens godaste lasagne...ja jag lyckades bättre med den än mina förbannade vårrullar!  Kan fortfarande inte släppa mitt misslyckande. Men livet går vidare. Vore ju tokigt om man hängde upp sig på ett misslyckande!

Något återkommande som jag ständigt blir påmind om är vart min träning tog vägen? Kanske börja med den nu igen? Jag ska ju tävla snart=)...ja ja blod, svett och tårar har funkat förut. Kommer säkert funka denna gång med

Nu ska jag strax krypa ner i mitt ommöblerade sovrum...ska bli spännande att somna helt omvänt!

Puss och kram
Linda

Den super goda lasagnen=)



En mycket trött William...han bara somnade på 5 röda! Mycket viktigt att säga är att pandan är från sin pappa och den heter William och är 2 år!


Topsoholic!

E det någon som känner igen sig???Att man riktigt kan få en njutning av att killa sig i örat. Jag e sån iaf...nästa den bästa njutning man kan ha! Men nu e det nog så att något fel har blivit trasigt...det känns nämligen som att jag går med ett ständigt lock och eko på mitt höger öra! Funderar på om jag istället för att rensat mitt öra har puttat in något som ska ut...ja vad vet jag. Får bli en sväng till apoteket idag och köpa revaxör! hoppas på att det hjälper. 

Idag har jag varit så  effektiv. Fixat och donat...fått undan saker som bara väntat på att få bli undanställt. Tvättat har jag oxå fått till....Skönt när man får sådana städryck dagar. Har kommit på att jag städar nog en hel del,men detta förbannade damm som samlar sig så fort man ställt in dammsugaren. Kanske skulle man köpa sig en sådan där robot dammsugare som städar när jag inte e hemma...Ja en sån önskar jag mig när jag fyller år!

Nä nu ska jag se till att slutföra allt för att sen bege mig ut för att köpa lite fina tulpaner. Så fint och vårit!

Ha det så gott
Linda

Så besviken!

Idag innan jobbet besökte jag vår lilla affär då jag skulle köpa med mig något att äta. Jag letade och letade men fann inget gott förens jag till slut hittade vårrullar! JA det vill jag ha idag...blev faktiskt rätt sugen på det. Betalde och satte mig på cykeln för att slänga in vårrullarna i ugnen. När jag sen står och kollar vilken temperatur dom ska tillagas på ser jag att dessa INTE GÅR ATT TILLAGA I UGN!!!Varför undrade jag då..sitter fortfarande och undrar. Får kanske inget svar heller. Men men det fick bli stekpannan då vi inte har någon fritös på jobbet...(kanske lika bra det)Nu var Linda hungrig. Jag KAN tappa humöret om jag inte får min mat i rättans tid! Började steka och snart så skulle jag få äta....till resultatat blev vasken!!!Vad menar dom...för att få en jämn och fin yta. Ska man då stå och rulla dom hela tiden i stekpannan. Jag vet att jag just nu för stunden upplevs väldigt korkad,MEN jag kan laga mat...Kanske inte en hejjare på vårrullar! Det fick bli någon stek med potatis och sås idag istället:)
Kram
Linda

Ja vad ska man säga!Efter detta kommer jag alltid att läsa hur saker och ting kan tillagas!
jag skulle inte äta 4 st själv...utan hade kollegor som ville smaka.Men tror nog ändå att skiten gjorde sig bättre i komposten efter detta lilla missöde!


Fick bli en tröstande stor skål med glass, chokladsås och massa maränger!

Denna har jag ärligt stulit från en annans blogg=)

Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i smset
4. Gör likadant på varje fråga

Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Jaje men,det var så jävla gött

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
 kanske, kanske inte

Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
  A de e bra:)

Vilket sms blev du mest berörd av?
  Tänk inte på det! kör hårt...

Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
  Leveransrapport

Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Diska kanske?

Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom?
  A de e bra:)

Vad vill du höra mest av allt?
  Haha,ja sen kan jag kolla till barnet ibland

Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Du är rolig.

Din romantiska replik?
  Åh det låter ju toppen:-)

Vad skulle du säga om du blev bestulen?
 Hihi ja gör det



hoppa högt av skräck!

JAG höll på att DÖ!!! Sitter i soffan och kikar runt på andras bloggar när jag för ett ögonblick sneglar ner på golvet! EN ORM TILL MIN FÖRVÅNING!!! Tills jag fick samla mig och titta lite mer noga...(Till saken hör att jag sitter i mitt vardagsrum med lite dämpad belysning.)Då visar det sig att det är en liten pilbåge som tillhör en av Williams leksaks gubbar! Men shit vad jag blev skraj. Jag har ju då som sagt VÄRLDENS ORMFOBI!!! Så nu sitter jag här med ett efterskalv i min kropp. Nä uscha och fya! Ja man kan bli rädd för mindre.
Nu ska jag samla mig och återgå till min garderobs rensning
Kramar om er
Linda

på bilden har jag tänt i taket...såg inte alls snöret !!!Så förstå att jag fick detta till en orm!
Haha

Var e solen???

Vaknade idag och insåg att mitt sovrums fönster måste tvättas! Det var ingen vacker syn tills jag förstod att det var inte smuts som gjorde att det såg alldeles dimmiga ut...NÄ dimman ligger ju som ett stort moln över göteborg idag(men visst behöver fönsterna ändå tvättas). Vaknade iaf kl 8 idag av att telefonen ringer. Jag har ju glömt att ta bort annonsen för Williams cykel. Den är ju redan såld. Lite kul att jag fick sålt den för 500:- när jag köpte den ny för 2 års sen och betalade då 800 el 900. Men köparen får skylla sig lite själv kan jag tycka. Hon hade ju kunnat lägga till lite och fått en sprillans ny!

Jobb, jobb, jobb är det som gäller för mig i helgen. Får se om man kan hitta på något kul ändå...förslag någon?

Nu ska jag ta och duscha och sen cykla iväg till jobbet

Ha en bra helg allesammans
Kram
Linda


Sol och shopping det bästa jag vet!

Sicken underbart härlig torsdag det varit idag. Inte nog med att jag varit ledig...jag har shoppat! Idag blev det 2 par skor och en skinnjacka . William hittade sig en spiderman keps som han så gärna ville ha.

Efter vår 5 tim shopping var vi helt slut. Mamma var oxå med,men hon åkte hem när vi besökte ännu ett köpcenter. Då hade hon fått nog. Men så mysigt vi haft det idag. Hur som helst. När jag och William kom hem tog det inte många minuter innan vi båda sov på soffan. Något som ej är att rekomendera är att...SOMNA inte hos mig med fleece filt på nu när solen kommit fram. Jag vaknade upp vid 17 tiden och visste knappt var jag var, vilken dag det va osv... Vart helt borta innan jag återhämtat mig av min värme chock!

Imon är det redan fredag...någon mer än jag som tycker veckorna flyger fram? Jag hinner ju inte med någonting känns det som. Till helgen vet jag iaf vad jag ska göra...jobb står det visst på schemat. Det är väl bara att infinna sig och gilla läget. Kan vara skönt med jobbhelg me ibland.

Ha det så gott
Kram
Linda

Mina nya skor...ska bli intressant att börja gå i klackar igen när jag mest dragit runt i mina sneakers det senaste:)


Min nya jacka



Nu känns det som att våren är här för att stanna...

Dagen har i stora hela varit mycket bra. För jag menar...VEM blir inte glad när solen tittar fram och man sitter bara och njuter av denna värmen.

Dagen kunde kanske kunnat börja lite bättre. klockan 6 skulle jag stiga upp,men en riktig snoozare som jag är lyckades jag i sömnen stänga av larmet. Vaknar till kl 07:10!!!! F*N!!! Och jag som börjar kl 7. Nu vart det stress vill jag lova. Ringer till jobbet och säger
-godmorgon...jag kommer. Tar visst ut min friskvårds timma idag. Har försovit mig.
Till svar får jag
-Ja det är lite ensamt här...men du kommer väl?
haha...ja så kan det gå!
 Nu var det stress på hög nivå. Tar ett mega hopp från sängen in i duschen...Raket dusch...på med kläder. Torka håret. Upp med ja det skulle bli en tofs men såg mest ut som det man tvättar golven med, Ja precis...golvmopp! (Tror jag behöver klippa mig igen). borsta tänderna...och sen på med skor och jacka. Helt plötsligt satt jag på cykeln med racer fart till jobbet. Snacka om att jag e effektiv när det väl gäller!Tycker inte alls om stress på morgonen,men detta var ju helt självförvållat.

Sen gick dagen i stora hela jätte bra. Har suttit en del i solen idag på jobbet då vi har en underbart stor balkong. solen verkligen värmde i ansiktet.

nu vart det dax att hämta mitt hjärta på dagis. Underbart humör där med. Gick till mina föräldrars gård och William cykla och lekte av sig. Började känna hunger. Sagt och gjort. Det blev pizza ute på gården idag. Nu måste jag börja tänka på vad jag äter. Kan ju inte svulla till mig nu när det snart är bikinitid!Träningen har ju dessutom hamnat på vila igen...gahhh!!!Dax att sätta igång igen.

Imorgon är jag ledig. Skönt iom att jag ska jobba helgen. Ska in till stan imorgon med min kära mor och kolla på vårjacka och SKOR! hoppas bara humöret på William håller i sig då han ska följa med.Får väl muta med lite glass eller något annat gott om humöret på han börjar dala. Men så väluppfostrad som han är kommer det säkert gå galant!

Nu ska jag vika tvätt...Och hoppas på att jag kommer i säng något sådär bra tid.
Puss & kram
LInda

RSS 2.0